Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: tävling skärgård%

Host, host, snyt och frys - förlåt, men med en envis förkylning längtar man särskilt mycket till sommaren tycker jag. Och ett av de härligaste platserna i Sverige är Skärgården, helt klart. På både väst- och östkusten finns det tusentals underbara öar. Och just nu finns det två, lustigt nog båda av brödproducenter, tävlingar där du kan vinna skärgårdsvistelser.

Tävlingarna i sig är lite roliga också, det är alltid kul när tävlingsarrangörer anstränger sig lite mer för att göra en kul tävling (lite omväxling från 'svara på frågan och motivera', gäsp....)

Vinn_skargardsupplevelse Vinn_skargardsstuga

I Pågens tävling ska du hjälpa bagaren att hitta receptet till den berömda Hönökakan (mums) och i Wasas tävling ska du ta hand om en surdeg som ska jäsa och växa - i en veckas tid!


Tävlingar att vinna skärgårdsresa

Till sommaren är det extra härligt att vistas i skärgården. Det finns så otroligt många olika skärgårdsöar att välja emellan. Du kan hyra en stuga, bada vid klipporna eller ta en dagsutflykt med en färja och njuta av sol och vind. Du kan gå på upptäcksfärd på en obebodd ö eller besöka en av öarna som lever upp speciellt till sommaren med hotell, restaurang och hantverk. Båtlivet är förstås väldigt populärt, segelbåtar och motorbåtar guppar omkring eller susar fram i vinden. Skulle du vilja ta del av detta? Varför inte delta i en av dessa tävlingar där du kan vinna skärgårdsupplevelser på många olika sätt.


www.carolina1979.se

    Båttnytt är tidningen för dig som gillar segelbåtar och motorbåtar. Finns det något härligare än att känna vindens krafter sittande i en båt en härlig sommardag i skärgården? Och just då är det bra att ha kameran beredd för ibland organiserar Båtnytt fototävlingar där du kan vinna fina priser!


      .