Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn en cykelsits barn

Idag är det Nikolausdagen, känner du den? Det är en tradition som är stor i bl.a. Tyskland. Det funkar så här: Igår kväll skulle du haft putsat stövlarna/skorna blänkande fina och sedan ställt en utanför dörren och i morse skulle du ha kunnat kika ut och med stor häpenhet upptäckt att Nikolaus har varit där och fyllt stöveln/skon med godis eller en liten present!

Jo, verkligen!! Ivarjefall är det vad tusentals barn är helt övertygade om. Ivrigt skrubbas små stövlar på kvällen den 5.e dec.


Tja, om du inte fick något i stöveln i morse så får du väl komma ihåg det här tills nästa år och vara med i en av jultävlingarna idag istället, så kanske du får något där!vinn julklappar här


Ja inte riktigt, men ivarjefall en ridtur på en tvättäkta cirkuselefant. I den här tävlingen kan du vinna många roliga priser: vad sägs om att en kock lagar dina favoriträtter till dig och din familj i en hel vecka? Eller vill du hellre vinna en weekend i ett UFO? (dvs. ett hotell i UFO-format uppe i ett träd!) Sist men inte minst kan du vinna en luftballongtur med frukost.
alternative_text
Jag tror att både barn och vuxna skulle ha mycket glädje av de här priserna. Du deltar i tävlingen genom att ange priskoden på ett Havrefraspaket (det kanske du ändå äter till frukost?) Klicka på elefanten så kommer du till tävlingen.


Här är en lite annorlunda tävlingsuppgift som jag tycker är nämndvärd. Det gäller egentligen bara att gissa: Du ska gissa när flyttfågeln Fiskgjusen återvänder till Sverige efter sitt vinteruppehåll i varmare länder. Det ska markera när vintern är slut! Kunde vara en kul uppgift att lösa tillsammans med barnen, man kanske kan googla 'Fiskgjuse' och lära sig lite samtidigt? Vinsten är ivarjefall något som barn skulle se fram emot: en helg på Kålmården är ju en härlig familjeaktivitet.
alternative_text

Tävla om Kålmården-helg


Snart kommer sommaren och ungarna bara sprudlar av energi och man vill ut i friska luften, uppleva något - men vad ska man GÖRA egentligen?? Om du bor i Skåneområdet är här en bra lösning som inte bara barn uppskattar: Vinn årskort på Skånes Djurpark.
Du har även chansen att vinna en bok som heter '100 balla ställen i Skåne', jag antar att där i kan man hitta många andra tips om vad man kan göra på fritiden.

Detta är en foto-tävling men inte särskilt svår: skicka in en bild på dig elller med din familj tillsammans med favoritdjuret - det kan t.o.m. vara ett gosedjur!
alternative_text


Just nu hittar du flera resor till USA under kategorin Resor. Det finns tre soliga resor till populära beach ställena Florida, Miami och Hawaii. Där lockar palmer, vita sandstränder, flamingos och hula hula tjejer. Ja, i Hawaii alltså, jag har inte sett några i Florida. Där kan du istället hitta Disney World som är mycket populärt både för barn och vuxna.
Vinn_hawaii � � � Vinn_florida � � � Vinn_miami

Om du gillar Beyoncé ska du inte missa tävlingen där du kan vinna en resa till New York och se hennes show där. Se bara till att du kan åka till USA den 17:e December 2013 och att du kan erhålla de inresetillstånd som krävs för en resa till USA.
alternative_text
En annan populär tävling för USA är att se premiären av nästa Hunger Games filmen den 18 november i Los Angeles. Samma sak gäller här som i Beyoncé tävlingen, du måste vara fri på just det datumet och kunna få inresetillstånd för USA (om du inte har ett svenskt pass kanske du behöver söka visum i förväg, kolla med ambassaden).
alternative_text

Lycka till, vilken tävling du än vinner i och skicka gärna ett vykort till TävlingsCentralen!


Nu fylls det upp med julkalendrar minsann, varje dag dyker det upp nya. Några har tävlingar med värdefulla priser, några med lite mindre priser men det kan vara minst lika trevligt. En del lottar redan ut någonting innan själva julkalendern startar, om du anmäler dig redan nu. Personligen är jag svag för de julkalendrar som ser riktigt fina ut grafiskt, riktigt juliga med härliga bilder med stjärnor, tomtar, fina paket etc. De som gör att man känner sig som barn igen och absolut VILL öppna nästa lucka! För mig är det minst lika viktigt som vad som gömmer sig bakom luckorna.

Fast det är klart, alla har inte tillgång till superprogramm för att göra en avancerad kalender. Men bara lite fina bilder och en lockande text betyder också mycket och kan gott räcka.

Har du kanske en egen online julkalender där man kan vinna något, eller vet om någon jättebra julkalender som vi inte har med än? Tipsa oss gärna här, så tar vi med det. The more the merrier :)
Tipsa om en julkalender


Barn Tävlingar

Tävlingar där barnen har chansen att tävla, eller också tävlingar där priserna passar speciellt för barn. Det kan var allt ifrån Nintendo till mjukisdjur. Förutom leksaker kan du vinna barnkläder, barnvagnar, barnbilsäten och babyprylar. Vad sägs om blöjor gratis! Populärt är även att tävla om biobiljetter till barnfilmer eller inträdesbiljetter till en djurpark eller nöjesfält. Även tävlingar med resor som är riktade till familjer med barn finns här. Ibland finns det tävlingar där du kan vinna presentkort till en online butik som har mycket för barn att välja emellan. Eller kanske ett årskort på djurparken nära där du bor, det vore väl praktiskt. Glöm bara inte bort att om ett barn vill delta i en tävling så krävs målsmans samtycke!


Böcker o Tidningar Tävlingar

Vinn böcker, pocketböcker, deckare och andra romaner samt tidningar till barn och vuxna. Vi visar även tävlingar där du kan vinna prenumerationer, presentkort på bokaffärer och tidningsförlag. Visst är det mysigt att kunna fylla på bokhyllan där hemma i läshörnan! Tävla om kokböcker för nya ideer vad man ska laga till middag. En fin bok om lyxig choklad eller en vinguide kanske kan bli en fin gå-bort present. Vinn guideböcker och andra böcker om resor och bli inspirerad av vad din nästa resa kunde bli till. Vinn roliga barnböcker och serietidningar. Få gratis uppslagsverk och inspirerande hjälp-dig-själv böcker, vinn gratis böcker om trädgård och design. Ibland dyker det upp tävlingar där du som deltagare kan skriva en novell, artikel etc. för att vinna finfina priser.


Tävlingar att vinna Nintendo

Nintendo är populärt både bland barn och vuxna. Det finns så många olika spel att välja emellan som du kan använda på ditt Nintendo dsi eller Nintendo 3DS. Du har inget? Här hittar du olika tävlingar där du kan vinna ett Nintendo:


Tävlingar att vinna julklappar

När december månad har kommit och julen börjar närma sig börjar mer eller mindre alla tänka på julklappar. Barn skriver sina önskelistor, föräldrar funderar över vad som går att uppfylla av sakerna på listan. Andra blir hektiska över bara tanken på att fixa julklappar - vad ska man köpa till familj och vänner, och framför allt - ska man ha råd till allt?! Sluta stressa och se om du kanske lyckas vinna några julklappar i år, helt gratis.


På BarnNet kan du få en fin överblick över alla barnprodukter som säljs i Sverige. Alla märken och kontaktinformation till tillverkare och importörer av barnprylar ska du kunna hitta här. Behöver du nya barnkläder, en ny barnvagn eller kanske leksaker? BarnNet har ofta tävlingar där du kan vinna just sådana saker, bra va?

     Nickelodeon är en tv kanal för barn som har funnits i Sverige sedan 1994. Bland Nickelodeons mest populära program märks Danne Fantom, Fairly Odd Parents, Svampbob Fyrkant, Creep School, Dora utforskaren, Rugrats, Den vilda familjen Thornberry, Avatar: Legenden om Aang, Jimmy Neutron, Rockos moderna liv och Hey Arnold. På Nickelodeons websajt finns det massor av online-spel och videor för barn och till och med roliga barntävlingar.

      Har du semesterdrömmar? Längtar du efter sol och bad eller kanske en stadsresa med shopping och sightseeing? Om du reser med barn eller utan, Fritidsresor har mycket att erbjuda. Tävlingar arrangerade av Fritidsresor anknyter förstås till resor.

       Vimedbarn.se är en familjeportal som vänder sig till föräldrar med barn i alla åldrar. På Vi med barn hittar du ett forum, kan läsa bloggar om familjelivet och ta del av artiklar, tävlingar och erbjudanden. Regelbundet tävlingar med barn-och familjeanknytning.

        Hos BR-Leksaker blir alla barn på nytt, oavsett ålder! BR-Leksaker är ett familjeägt företag som från att ha startat som en liten tidningskiosk i Roskilde (en stad i närheten av Köpenhamn) nu utvecklats till att ha 246 leksaksbutiker i norra Europa. Tävlingar har dom också, både i sina butiker och på deras webbsida. Vore det inte kul att vinna Lego, en Barbiedocka eller kanske ett presentkort till butiken så att du kan välja helt själv vilken leksak som passar?

        Lego har väl ALLA lekt med någongång och visst blir alla barn på nytt när det finns roliga legobitar att leka och bygga med. Visste du att LEGO är en förkortning av de danska orden 'leg godt' som betyder 'lek bra'? Vad kan man vinna hos LEGOs onlinetävlingar? Du gissade rätt, LEGO, hurra!

        Jätte söta nallar och andra gosigdjur erbjuder Nallebudet. Det finns många fina saker som inte bara passar till barn utan även sådana man kan ge till flickvännen, till bröllopet, som en krya på dig present m.m. Alla blir ju glada över en gullig present. Nallebudet har regelbundet tävlingar där du ska hjälpa till att namnge en produkt och det bästa förslaget vinner ett presentkort.

         Vinn 15.000 kr till barnkläder Nu har du chansen att vinna 15.000 kr till inköp av barnkläder!

         Vinn en resa till Legoland I priset ingår övernattning, 2-dagars inträde och båtresa för 2 vuxna och 2 barn.

         Vinn 8 par skor från Crocs Tävla om fyra par Crocs till dig och ditt barn

         Vinn spahelg och morgonrockar Spa med övernattning för 2 vuxna och 2 barn, 3 rätters middag och frukost, Actionbad, eller en lyxig Lingon-Grova-morgonrock

         Vinn en resa till Tropical Islands Det finns 2 priser och varje pris gäller för 2 vuxna och 2 barn med flygresa, boende och inträde.
         .