Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: gratis resor

Host, host, snyt och frys - förlåt, men med en envis förkylning längtar man särskilt mycket till sommaren tycker jag. Och ett av de härligaste platserna i Sverige är Skärgården, helt klart. På både väst- och östkusten finns det tusentals underbara öar. Och just nu finns det två, lustigt nog båda av brödproducenter, tävlingar där du kan vinna skärgårdsvistelser.

Tävlingarna i sig är lite roliga också, det är alltid kul när tävlingsarrangörer anstränger sig lite mer för att göra en kul tävling (lite omväxling från 'svara på frågan och motivera', gäsp....)

Vinn_skargardsupplevelse Vinn_skargardsstuga

I Pågens tävling ska du hjälpa bagaren att hitta receptet till den berömda Hönökakan (mums) och i Wasas tävling ska du ta hand om en surdeg som ska jäsa och växa - i en veckas tid!


Att vinna en bil är en av de mest populära priser som finns, tätt följt av resor och pengar. Man kan ju undra varför det finns relativt lite tävlingar i Sverige där man kan vinna en bil. I andra länder är det annorlunda, där lottas det ut bilar till höger och vänster. Synd för oss att tävlingar i andra länder kräver att man bor i just det landet så vi kan inte delta. Men skulle jag hitta en internationell tävling om bilar tar jag självklart med den. Ibland har TävlingsCentralen haft med just internationella tävlingar som ingen annan webbsida i Sverige verkar ha lyckats hitta ;)

En bil är ju inte direkt billig, så det kanske är därför det inte finns så många biltävlingar. Ibland finns det ivarjefall tävlingar där man kan vinna en bil för en helg, för sommaren och ibland ett helt år och det är ju inte dåligt det heller. Att vinna gratis bensin/diesel kan också vara väldigt välkommet och sådana tävlingar finns lite då och då.

Aktuellt just nu finns det ivarjefall en tävling där du kan vinna en fin Peugeot 107, så nu får vi vara glada över det. Perfekt stadsbil som är mycket populär och värd ca 100.000 kr! Du kan hitta Peugeot tävlingen och andra här:
Vinn en bil alternative_text


Just nu hittar du flera resor till USA under kategorin Resor. Det finns tre soliga resor till populära beach ställena Florida, Miami och Hawaii. Där lockar palmer, vita sandstränder, flamingos och hula hula tjejer. Ja, i Hawaii alltså, jag har inte sett några i Florida. Där kan du istället hitta Disney World som är mycket populärt både för barn och vuxna.
Vinn_hawaii � � � Vinn_florida � � � Vinn_miami

Om du gillar Beyoncé ska du inte missa tävlingen där du kan vinna en resa till New York och se hennes show där. Se bara till att du kan åka till USA den 17:e December 2013 och att du kan erhålla de inresetillstånd som krävs för en resa till USA.
alternative_text
En annan populär tävling för USA är att se premiären av nästa Hunger Games filmen den 18 november i Los Angeles. Samma sak gäller här som i Beyoncé tävlingen, du måste vara fri på just det datumet och kunna få inresetillstånd för USA (om du inte har ett svenskt pass kanske du behöver söka visum i förväg, kolla med ambassaden).
alternative_text

Lycka till, vilken tävling du än vinner i och skicka gärna ett vykort till TävlingsCentralen!


För alla som redan är sugna på julen så har vi börjat samla ihop alla tävlingar som har något med julen att göra. Det kan vara pengar till julen, julbord, juldekorationer och förstås julkalendrar. Det är inget överflöd av tävlingar än men var säker på att det kommer att fyllas upp ordentligt under de närmsta veckorna!

Inte alla tävlingar håller på ända till julafton; flera slutar i början/mitten av december så att man ska hinna få sin julklapp i god tid innan dopparedagen. Det brukar även finnas en del resor, t.ex. julshopping resor eller resor till julmarknader och weekendresor. Förra året fanns det flera tävlingar för att resa och se tomten, det var populära familjetävlingar. Julshoppingresor till storstäder brukar också vara väldigt populärt, hoppas sådana snart dyker upp.

Om du tycker det är för tidigt med julsnack i november, ignorera detta och kom tillbaka i december, men för alla andra - klicka på granen för en liten titt:
alternative_text


Resor Tävlingar

Vinn en resa: Det är mycket populärt att vinna resor i tävlingar och det gäller både resor med förutbestämt mål och tävlingar där man vinner ett resepresentkort och själv kan välja vart resan ska gå. Här kan du vinna resor till värme och badstränder, spännande shoppingresor till storstäder som New York, Paris och London eller vinn semesterresor till Gran Canaria, Maldiverna eller Thailand. Mycket omtyckta är tävlingar där du kan vinna en lyxig weekend och övernattningar i mysiga hotell. Vinn flygbiljetter och lyxkryssningar. Tävla om presentkort hos Fritidsresor och andra reseföretag där du själv får bestämma ditt resemål. Vinn sparesor där du bara kan koppla av och njuta. Vinn familjeresa till Disneyland, Legoland, Lalandia eller en djurpark där en övernattning är inklusive förutom inträdesbiljetter. Se om din drömresa finns att vinna just nu! Det lönar sig att ofta titta in under våra resetävlingar för det kommer ständigt in nya.


Böcker o Tidningar Tävlingar

Vinn böcker, pocketböcker, deckare och andra romaner samt tidningar till barn och vuxna. Vi visar även tävlingar där du kan vinna prenumerationer, presentkort på bokaffärer och tidningsförlag. Visst är det mysigt att kunna fylla på bokhyllan där hemma i läshörnan! Tävla om kokböcker för nya ideer vad man ska laga till middag. En fin bok om lyxig choklad eller en vinguide kanske kan bli en fin gå-bort present. Vinn guideböcker och andra böcker om resor och bli inspirerad av vad din nästa resa kunde bli till. Vinn roliga barnböcker och serietidningar. Få gratis uppslagsverk och inspirerande hjälp-dig-själv böcker, vinn gratis böcker om trädgård och design. Ibland dyker det upp tävlingar där du som deltagare kan skriva en novell, artikel etc. för att vinna finfina priser.


Barn Tävlingar

Tävlingar där barnen har chansen att tävla, eller också tävlingar där priserna passar speciellt för barn. Det kan var allt ifrån Nintendo till mjukisdjur. Förutom leksaker kan du vinna barnkläder, barnvagnar, barnbilsäten och babyprylar. Vad sägs om blöjor gratis! Populärt är även att tävla om biobiljetter till barnfilmer eller inträdesbiljetter till en djurpark eller nöjesfält. Även tävlingar med resor som är riktade till familjer med barn finns här. Ibland finns det tävlingar där du kan vinna presentkort till en online butik som har mycket för barn att välja emellan. Eller kanske ett årskort på djurparken nära där du bor, det vore väl praktiskt. Glöm bara inte bort att om ett barn vill delta i en tävling så krävs målsmans samtycke!


Tävlingar att vinna jultävlingar och julkalender

Jul, jul, strålande jul.... Före jul brukar jultävlingar vara mycket populära och sprida lite julstämning i tävlingsvärlden. Du kan vinna julresor, julklappar, dekorationer, julmat, pengar, ja, allt möjligt faktiskt. Små saker som fina ljus och makeup produkter, till större saker som smartphones, LED-TV, resor och stora summor pengar. Säkert hittar du några favoritjulkalendrar som det lönar sig att titta in på dagligen för att öppna dagens lucka.


Icakuriren har funnits länge som tidning och även deras onlinesajt erbjuder mycket om mat, recept, hem och trädgård, resor m.m. Deras onlinetävlingar har mycket varierande roliga priser som hotellövernattningar, bio- eller konsertbiljetter, böcker m.m.

Tulip är förstås känt för bacon men dom har faktiskt många andra goda produkter. Det finns oftas tävlingar hos Tulip om mat men till och med resor och andra roliga upplevelser.

Gille bakar och säljer många olika sorters svenska kakor, den mest kända och kanske en av de mest populära är Gille Havreflarn. I deras online tävlingar kan du vinna både saker som hör till kakor men även andra sorts vinster som resor och inträdesbiljetter.

Modetidningen för män! Delta i deras tävlingar och vinn snygga underkläder, resor eller en helt ny garderob.

  Ett av Sveriges ledande distanshandelsföretag. Sortimentet består av mode, hemtextil, möbler, hemelektronik, skönhetsartiklar och hälsokostprodukter. Du kan alltså beställa en snygg klänning till dig själv, skjortor till mannen, T-shirts och jeans till barnen och sen fortsätta leta efter fina saker till hemmet på en och samma gång. Även träningsmaskiner, datorer, dvd-spelarehittar du hos Halens. Handla trendiga kläder och mycket mer billigt och enkelt hos Halens på nätet. Var med i en av deras onlinetävlingar och vinn presentkort, väskor, resor och annat. Kika in hos Halens här.

   Yves Rocher finns i många länder och specialiserar sig på Hudvård, Makeup, Doft, Kroppsvård & Solskydd, Hårvård m.m. Fina förpackningar och deras produkter har jättegoda dofter som du inte hittar någon annanstans, t.ex. tropisk doft med blommig vanilj, sommardoftande citrusblomma, Röda Bär och syren för att nämna några. Yves Rocher duschgele med apelsiner från Florida, Lotusblomma från Laos och Liljekonvalj får duschen att kännas som ett lyxigt spa. Deras online tävlingar har inte bara priser som parfym eller smink utan du kan även vinna resor eller en iPad3. Presentkort att shoppa för hos Yves Rocher är också populärt. De har ofta många bra erbjudanden, nedsatta priser och speciella premier när du beställer. Hitta Yves Rocher aktuella erbjudanden här.

    www.skyscanner.se Hitta billiga flyg och hotell igenom Skyscanner, dom jämför över 1000-tals flyg och resebolag. Du kan använda flexibla sökalternativ för att hitta det som passar dig bäst. Det händer att de även har tävlingar där du kan vinna flygbiljetter och annat skoj. Hitta billiga flyg och resor hos Skyscanner här.

     www.ellos.se ELLOS grundades redan 1947 och har sedan dess växt och växt. Mer eller mindre varenda svensk känner väl till eller har någon gång nyfiket bläddrat i en Ellos katalog och beställt kläder. När jag var liten var det ivarjefall jubel när katalogen damp ner i brevlådan. Idag kan man förstås bläddra online och beställa allt bekvämt på nätet. Och inte bara kläder och skor; det finns saker till hemmet, för skönhet och hälsa, t.o.m. böcker och resor kan du numer beställa hos Ellos. Försäkringar och Ellos Privatlån har också kommit till som erbjudanden. Ibland organiserar Ellos tävlingar på hemmsidan eller facebooksidan. Se modekläder och mycket mer hos Ellos här.

      Billiga resor över hela världen kan bokas online. Hotell, flyg, hyrbil, weekendresor, affärsresor och mer. Delta i en av deras tävlingar för att vinna reserelaterade vinster.

       Vinn en värdecheck på resor Vinn en värdecheck värd 10000 för t ex TUI, Apollo, Solresor, Ving

       Vinn en drömresa tillFormel 1-lopp och Disneyland 2 drömresor står på spel till Italen eller Paris.

       Vinn i Sembo Julkalender Vinn resor i denna adventskalender

       Vinn i Femina Julkalender Smycken, resor och mer gömmer sig i denna julkalender       Resor

       Vinn en värdecheck på resor

       Värde:   10.000 kr   (1 pris)
       Kostnader:   gratis
       Avslutas  2019-12-31       .