Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: motivera varför du ska vinna

Elektronik

Vinn en iPhone 7 - du väljer färgen

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Mat o Godis

Vinn en värdecheck för den livsmedelsbutik du helst handlar i

Värde:   5.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31
Elektronik

iPhone X vs Samsung Galaxy S8 - vilken vill du vinna?

Värde:   12.500 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-11-15

Tänkte uppmärksamma alla som gillar P!NK att det finns TVÅ tävlingar som man kan delta i för att vinna hennes senaste album 'The Truth About Love' som utkommer just IDAG! Om hitsingeln 'Blow Me (One Last Kiss)' som klättrar på listorna världen över är något att gå efter så verkar det lovande tycker jag. Här är tävlingarna -
let's rock!!:

Vinn_CD 1 Vinn_CD 2
Tänkt dig följande situation: HAN (vem det nu är) har födelsedag igen och det behövs en present. Men vad?? Man tänker så att det knakar men, suck, han har ju allt! Till slut finns det bara de 'vanliga' möjligheterna som man kommer på: bok, cd, strumpor, slips....
SLIPS! Hur vore det att piffa till presentidéen slips - och ge en hel årsförbrukning av slipsar? En slips i månaden dimper ner i brevlådan ett helt år framöver, det är väl ändå en kul grej?! Det känns nog för födelsedagsmannen som en vinst varje månad! Denna utmärkta vinst kan du vinna igenom King Magazine som just nu har en tävling, klicka här
Vinn en årsförbrukning av slipsar


En ny biltävling har dykt upp, där en cool liten Volkswagen Beetle är högsta vinsten. Jag skulle hemskt gärna vilja susa runt i den och det är jag väl inte ensam om! Om du vill delta, klicka på första bilen nedan och var med i tävlingen. Inte bara priset är kul, även själva tävlingen: man får titta på en liten film och sen svara på en fråga om filmen. Ska inte avslöja för mycket men filmen är inte så skenhelig som den verkar - och har du kollat mer än en gång så har du garanterat låten i huvudet efteråt!

Vinn_VW Beetle vrrooooommmm!!!!


Den här köksmaskinen verkar vara det senaste eftersom det är ett mycket populärt pris just nu (har hittat 3 tävlingar hittills att tävla i). I handeln ska den kosta runt 5.000 kr så nog vore det väldigt bra om man skulle kunna vinna en istället. Snygg är den också tycker jag, lite retro men ändå modern. Vilken färg gillar du mest? Jag velar melan röd och turkos.....

Vinn_KitchenAid Vinn_KitchenAid 2 Vinn_KitchenAid 3
Juippi!!!!! Gyllene Tider turnera i sommar! Vinn Gyllene Tider konsertbiljetter här så ses vi på konserten:

alternative_text
Gyllene Tider Live 2013 - Dags att tänka på refrängen


Nyligen fick vi ett inlägg på vår Facebook sida där kommentaren var 'Knappt aldrig några vinnare som visas i alla tävlingar som kommer upp'. Det stämmer ju och här är förklaringen varför:

- Vi utser inte vinnarna och vet alltså inte vem som har vunnit.

Det gör tävlingsarrangörerna själva och visar sina resp. vinnare på sina egna webb- och facebook sidor. Vinnare brukar i de flesta fall även bli kontaktade via email och/eller telefon. Det är därför viktigt att hålla noga koll på mailboxen för att inte missa ett gratulations-mail!

TävlingsCentralen har hittills inga egna tävlingar (vi listar bara, se mer förklaring i bloggen från 2013-02-28) men det är mycket möjligt att vi kommer att ha det i framtiden, exklusiva tävlingar bara för medlemmar isåfall :)
alternative_text


Nu startar vi en serie bloggar om hur man vinner i tävlingar och annat som är värt att veta. De kommer innehålla många tips om vad du kan göra för att öka dina vinstchanser. Här är 1.a delen:

Det är superkul att vinn en tävling. Problemet är bara att i många tävlingar krävs att du ska motivera varför just du ska vinna och då blir man lätt helt nollställd - VAD ska man skriva??!! Här är några tankar och idéer som kan vara värt att tänka på:

1. Ta det med humor

En text som får juryn att smajla ger dig större chanser att vinna. Att be på sina bara knän och hoppas på medlidande är ingen bra idé.

2. Det är inte fel att rimma

Det verkar kanske lite löjligt, men det bevisar att du har ansträngt dig för att vinna, juryn blir på glatt humör (se ovan) och kommer lättare ihåg ditt bidrag eftersom det är unikt.

3. Försök vara originell

De flesta bidrag som vinner har fått domarnas uppmärksamhet på ett eller annat sätt, så det gäller att inte låta tråkig och banal. 'Jag vill vinna resan till Italien för jag gillar Italien och italiensk mat' är inte särskilt kreativt och blir lätt slängt åt sidan.

4. Nämn produkten eller tävlingsarrangören i din text

I många fall vill tävlingsarrangören använda insända bidrag till marknadsföring. Ivarjefall kommer de att presentera det vinnande bidraget på sin hemsida/facebooksida - och vad gör dem inte extra stolta om inte bidraget som vann samtidigt nämner deras produkt på ett positivt sätt!

5. Skriv inte för långt

Ofta är angett hur lång texten skall vara, t.ex. max 20 ord, max 35 ord. Håll dig till det.

6. Var spontan och ärlig

Ibland är det enklaste helt rätt. Om din första tanke när du ser priset är 'wow, det här skulle passa perfekt i vardagsrummet och min fru skulle hoppa högt av glädje', använd den tanken i ditt bidrag.

Hoppas detta hjälpte lite till att gnugga geniknölarna och lycka till!


Blir du också galen när du ser detta krav i en tävling och vill slita ditt hår? Det är ju självklart att just jag vill vinna, varför skulle jag annars delta i tävlingen??!!
Du är inte ensam om att tänka så. Tävlingsarrangörerna behöver något att bedöma sina tävlingar på istället för att bara dra en slumpvinnare och det flesta kör då det här med 'motivera' för enkelhetens skull. För dom alltså. För en deltagare inte alltid så enkelt....

Vad ska man skriva? Vad skriver andra?
- En del rimmar. Det kan vara en bra grej som sticker ut i mängden. Se till att du hittade på rimmet och inte bara kopierade ifrån någon, om det upptäcks kan du bli diskvalificerad.
- Andra skriver en snyftig historia om varför dom vill ha priset. Jag tror personligen inte riktigt att det fungerar så bra. Idéen med tävlingar är att det ska vara kul, lättsamt och underhållande. En text som ber om medlidande passar inte riktigt in i det hela. Dessutom kanske juryn tvivlar på att det verkligen stämmer och undviker att ta det bidraget.
- Rolig text. Det tror jag mer på. Föreställ dig att du sitter i juryn och läser igenom flera hundratals bidrag, en efter en. Snark.... plötsligt är det någon text som får dig att skratta. Klart att den blir en favorit, eller hur?
- Ibland ser man att det vinnande bidraget har nämnt produktens namn i sin text. Det gör tävlingsarrangörerna lyckliga, så varför inte?

Blir du sugen på att testa lite i några tävlingar? Här hittar du flera med uppgiften Motivera varför du ska vinna


Facebook har blivit enormt populärt under de sista åren och många företag har upptäckt att facebook är en utmärkt plattform för att nå kunder och besökare, promota sina produkter och en bra chans att göra sig allmänt populär. En sida med många 'likes' och följare har flera fördelar, bl.a.:
- Med facebook inlägg kan ett företag regelbundet hålla kontakt med sina följare och påminna att de finns till
- De kan skicka ut information och erbjudande på ett snabbt och enkelt sätt
- Om deras följare 'delar' ett inlägg med facebook vänner nås potentiella nya följare/kunder
- Det är 'modernt' att ha en facebooksida helt enkelt och vem vill inte verka modern...

För att uppnå det ovannämnda kan en facebook tävling hjälpa till. Firmorna vill helt enkelt göra reklam för sig, men det kan ju bara vara bra för oss alla som vill delta i och vinna tävlingar. Det finns ett enormt urval av facebooktävlingar och nya kommer till varenda dag. Det finns allt ifrån 'små' priser som att vinna lite godis, strumpor och biobiljetter till att ta hem storvinster som en bil, en lyxresa eller en stor summa pengar.

Facebooktävlingar kan vara enkelt upplagda; bara ett litet facebook inlägg med en bild och lite text eller en mer komplicerad applikation med avancerad design eller t.o.m. ett onlinespel.

Du gillar tävlingar men har inget facebook konto? Det blir temat i nästa 'Vinn tävlingar'-blogg, håll utkik! Om du missade del 1 i vår blogg-serie om tävlingar, hittar du den här Vinn tävlingar del 1 - Motivera varför du ska vinna


TävlingsCentralen önskar alla en härlig Nationaldag!

alternative_text


Ja, så brukar man ju säga. Just nu har Norrmejerier en kampanj med sin pepparkaksfil (som man kanske också blir snäll av?) där 50 personer kan vinna biobiljetter. Uppgiften är att motivera varför en kompis är så snäll och varför du vill ta med den kompisen på bio. Det gäller att skriva en riktigt snäll motivering, för det är det som kommer övertyga juryn!

Med 50 vinster (tack Norrmejerier, det är givmilt!) i potten står chanserna ganska bra, tror jag, så sätt igång att motivera. Du har tid på dig hela januari ut, så det är ingen brådska. Klicka på pepparkaksgubben för att delta.
alternative_text


Hej alla tävlingsvänner!
Nu när jag skulle börja min tävlingsblogg ‘på riktigt’ satt jag länge och funderade på vad jag skulle skriva om först. Det finns ju så många saker man kan ta upp som kan intressera tävlingssugna läsare. Sen hängde jag upp mig på det där ordet ‘sugen’ och kom på att jag själv är ju faktiskt väldigt sugen just nu – på choklad! En chokladtävling vore helt rätt!

Genast började jag söka runt och fann denna tävling:

www.fazer.se/Produkter_och_tjanster/Kampanjer/Sommarkampen/

Ok, man vinner inte direkt choklad men för att deltaga i tävlingen (tävlingarna, faktiskt, hela fem spännande upplevelser att vinna!) behöver man endast skicka in två streckkoder av Fazer produkter man köpt (där kommer chokladen in i spelet, mums) och göra en liten beskrivning om vem du vill ta med dig på en ballongfärd/hur du tror det känns att trycka på gasen på en sportbil m.m. Alltså, spring ner till kiosken och fyll upp chokladförrådet och sätt genast igång med att vara lite kreativ!! Lycka till!

Jag bara var tvungen att sätta in den här tävlingen Vinn praktisk handtork för jag tyckte att det var ett mycket ovanligt pris, fniss fniss. Men kanske det är rentutav praktiskt, man kan känna sig lite som om man är på damernas/herrarnas på restaurang!

Ivarjefall är det kul ibland med lite annorlunda vinster, inte bara PlayStations och Bilar (ja, jag vet, det vill ni också ha…). Om någon av just er skulle vinna denna grej (snygg färg, faktiskt) – snälla, skriv och berätta!


Oj oj, vi har haft lite problem med kontaktsidan, som en av våra besökare uppmärksammade oss på (tack ska du ha!). Men nu funkar det igen så alla som har något att säga angående tävlingar; tips, idéer, önskemål, tankar om tävlingar, vinster etc etc, ni får hemskt gärna höra av er till oss!


Min favorit tävling för den här veckan är nog Vinn en dag med Årets Konditor. Bara bilden på denna bulle får mig att nästan kunna känna doften av kanel med en antydan av kardemumma, mmmm…… Sen verkar det jätte roligt att vinna en dag med någon som är expert på att baka. Tänk hur mycket tips man kan samla på sig när man har chansen att tillbringa dagen med en konditor, för att inte tala om hur gott det antagligen kommer att bli :)

Vinn_med_Arla

Ja, nu gäller det att bara komma på ett riktigt bra recept och ta en fin bild av bullarna (eller småkakorna), man har tid att skicka in sitt bidrag till tävlingen t.o.m. den 31 augusti 2012. Lycka till!


ar du nyligen varit med i en tävling och bara efter några dagar – oj, oj – är inboxen full av en massa mejl, mer än du önskat….? Välkommen som onlinetävlare!

Nu gäller det att sortera ut de som är spam, de som kanske kan vara intressanta och de som verkligen kan vara ett meddelande att du faktiskt har vunnit. Rubriker som innehåller ord som ‘kan ha vunnit’, ‘möjliga vinnare’ och ‘din eventuella vinst’ kan du lugnt sortera bort. Andra rubriker som erbjuder snabba lån skulle jag också ignorera, ivarjefall i det här sammanhanget (vi vill ju vinna, inte låna!)

Andra tips kan du läsa i vår artikel Online tävlingar och din e-mail


I vissa tävlingar måste man svara på en hel del frågor innan man äntligen kommer fram till sista sidan med bekräftelsen att man nu är med i tävlingen och önskas lycka till (och det är ju trevligt). Ibland är det frågor som inte ser ut att inte ha det minsta med själva priset eller arrangören att göra.

Om man nu är nybörjare inom tävlingsvärlden höjer man nog på ögonbrynen både en eller två gånger, men en van tävlare vet att det liksom tillhör att vara med i en del undersökningar för att få chansen att vinna ett trevligt pris. (fast ibland kan man ju undra vad bantningspiller och elräkningar har med en bil att göra….) Varför alla dessa frågor?. Det är faktiskt ett helt tema i sig som jag ska ta upp vid ett annat tillfälle, men just idag vill jag gärna ge lite tips runtom detta.

Tips om undersökningsfrågor i tävlingar:

Gå inte igenom frågorna alltför snabbt. Ibland gömmer sig erbjudanden som kostar något (kanske inte jättedyrt, men ivarje fall), så om du inte är intresserad av att få några prover till självkostnadspris hemskickade till brevlådan eller ett medlemskap till en klubb för halva normalpriset så är det nog bäst att kryssa i ‘nej, tack’ på just den frågan. Självklart, om det är pangerbjudandet du väntat på länge så är det bara att slå till :)

Andra frågor ändrar sig beroende på vad man svarat innan; det är alltså värt att tänka efter lite hur man svarar. Sådana typiskt vanliga undersökningsfrågor i samband med internet tävlingar kan ta ungefär 3-5 minuter att fylla i, kanske lite till. Men vad gör man inte för att ha chansen till ett fint pris!


For att vi fick så många allmäna frågor om tävlingar av vara besökare har vi börjat skriva några artiklar om det. Hoppas att det kan hjälpa.
Här kan ni läsa bl a om skillnader mellan chans tävlingar och talang tävlingar, tips för att vinna chans tävlingar, tips för att vinna talang tävlingar, varför affärsverksamheter har tävlingar och mycket mera.Nu har vi faktiskt också en Facebook sida. Vi har fått flera kommentarer av besökare som sagt att dom skulle gärna vilja ha dom nyaste updates även på Facebook så vi har bestämt att forbereda just det. Vi ska starta skriva om tävlingar pa Facebook när vi har fått några fler Facebook-vänner.Alla tävlingar finns forstås också här som vanligtVilka sorts tävlingar tycker du är bra? Gillar du tävlingar där du kan vinna något 'stort' som en stor summa pengar eller annat med mycket värde? Vår senaste inlagda 'stora' tävling är den här:

Vinn_lyxsemester

Där kan du vinna hela 50.000 kr att använda till en resa eller till något helt annat, du kan faktiskt välja själv vad du gör med pengarna, det där med Hollywood är bara ett exempel av tävlingsarrangören. (Det kan man läsa i villkoren)

Sen finns det helt andra sorters tävlingar där priserna inte direkt är av något större belopp men det betyder inte att dom är mindre roliga! Jag gillar t.ex. just nu den här tävlingen:

Vinn_t-shirt_och_kortlek

Dels är vinstchansen ganska stor - 10 vinnare utses varenda dag ända fram till 14 oktober. Sen är det gulliga priser med Polarbröd-renen på som man säkert inte kan få tag i var som helst. Och inte minst, för att deltaga i tävlingen ska man lägga en kul online-patiens (enkel, den känner de flesta sen barnsben, jag la ivarjefall den här patiensen, som kallades 'sjuan', tusentals gånger). Det gäller bara att vara så snabb som möjligt. Lycka till!


Nu har vi ändrat ordningsföljden på tävlingarna på sidan 'Alla tävlingar' så att dom senast inlagda kommer först (precis efter dom sponsrade tävlingarna) istället för på slutet. Detta för att man ska slippa skrolla ner till slutet för att kolla om det finns någon ny tävling.
Hoppas att detta ska underlätta sökandet.


Julen kanske kan tyckas vara långt borta - men redan nu kan du tävla om 15.000 kr att kunna handla julklappar för. Den första jultävlingen denna säsong har kommit!

Jag antar att det inom kort framtid poppar upp en massa tävlingar med julanknytning. Vinn julklappar, vinn paket, vinn julgran....ja, vad kan det mer bli? Och visst kan det vara trevligt att kura ihop sig i soffan och se fram emot lite julmys - särskilt dessa kalla, mörka höstkvällar! Kolla in tävlingen här:
Vinn pengar till julklappar.