Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: yohio konsertbiljetter vin

Juippi!!!!! Gyllene Tider turnera i sommar! Vinn Gyllene Tider konsertbiljetter här så ses vi på konserten:

alternative_text
Gyllene Tider Live 2013 - Dags att tänka på refrängen


Vi fick ett mail i helgen med den glada nyheten att en medlem vunnit konsertbiljetter till Elton John konserten nu i december, och senaste albumet!! Tydligen damp det bara ner ett kuvert i brevlådan en dag, utan speciell information eller avsändare, men innehållande 2 biljetter och CD:n.

Hon skrev till oss att hon kom ihåg att hon deltagit genom TävlingsCentralens sida för ett tag sen, och undrade om det verkligen kunde stämma, får man bara sitt pris sådär, utan mer information. Svaret är klart ja. Inte alla tävlingsarrangörer har tid att skriva grattis brev, utan kan bara skicka iväg priset sådär till vinnaren. En del har vinnarlistor på sin hemsida, vissa skickar emails eller ringer, men många postar faktiskt bara priset. Jag har själv fått bl.a. en mjölkskummare i ett paket, hade redan glömt bort att jag deltagit i en tävling om det, och visste absolut inte vem det kom ifrån. Vilken överraskning det kan bli.

Det är alltid jätteroligt att höra när ni vinner något. Vi säger ett stort GRATTIS och önskar en trevlig konsert!
alternative_text


Film o Musik Tävlingar

Vinn DVD-filmer och filmer på Blu-ray. Här kan du tävla om biobiljetter, ibland även till premiären av en ny film eller en förhandsvisning. När en ny film släpps på bio finns det ibland passande prylar att vinna. Presentkort på SF biobiljetter är mycket populärt. Vinn årsförbrukning av biobiljetter. Här finns tävlingar för musikälskare; vinn CD-skivor, samlingsalbum, konsertbiljetter och även VIP-biljetter till konserter där ett möte med din idol kan vara del av vinsten! Ibland lottas signerade CD-skivor, idol affischer och promotion artiklar ut. Här hittar du många tävlingar som har med Film och Musik att göra. Vinn biljetter till teatern, tävla om musikal biljetter eller en chans att vara med på scenen. Kanske din favorit finns med?


Tävlingar att vinna en resa till Paris

Längtar du till Paris? Det finns ofta tävlingar där du kann vinna en resa till den franska huvudstaden Paris. För det mesta är resan i ett paket och du kan koppla av och bara njuta av livet. I Paris finns förstås mycket att göra: promenera på Champs-Elysees, gå till Louvre och Musee d'Orsay eller bara njuta av fransk mat och en flaska vin på en fin restaurang. Om det inte finns någon aktuell tävling om en resa till Paris just nu vill du kanske välja en annan resa så länge.


Tävlingar att vinna Justin Bieber biljetter

Justin Bieber fan? Här har vi listat tävlingar där du kan vinna konsertbiljetter till Justin Bieber konserten, CDn Believe eller t.o.m ett möte med Justin Bieber!


Skrapa fram din vinst tävlingVing hjälper dig att hitta resor, hotell, weekend-shopping turer m.m. Tävla om en familjeresa till t.ex. Grekland eller en sparesa till Thailand.


   Vinn Calvin Klein värdecheck för 5000 kr Vinn ett presentkort värt 5.000 kr och styla dig med Calvin Klein kläder

   Vinn 10.000 kr och tjäna pengar med undersökningar Tjäna pengar med undersökningar - Vet du hur värdefull din åsikt är? Den är så värdefull att du faktiskt kan tjäna pengar på nätet genom att dela den! Att gå med i Blueberry Land är 100% gratis och varje giltig anmälan ges en chans att vinna 10.000 kr kontant

   Spela på lotto med EuroMillions Club's lottospel och du kan även vinna en iPhone 6 Här kan du spela med och ta chansen att vinna stort, även en iPhone 6 kan man vinna.

   Vinn Samsung robotdammsugare Låt denna dammsugare göra jobbet för dig medans du lägger upp bena på bordet och kopplar av med en tidning, tvn, en tupplur...ja, eller vad skulle du göra? Det är frågan till denna tävling, det mest kreativa svaret vinner. Det finns 3 robotar i potten.

   Vinn en resa till Phuket Vinn en resa till härliga Phuket i Thailand. Vackra stränder, gudomlig mat och underbara hotell, vinn en underbar resa till Thailand.

   Vinn en resa till Seychellerna Palmer, vit sand, fantastikt väder, klart blått vatten, vem önskar sig inte det till semestern? Ta chansen och vinn en drömresa gratis!

   Vinn mat för 20.000 kr Vinn matvaror för hela 20.000 kr. Fyll kylskåpet och njut!

   Vinn en 4K UHD OLED Smart TV Vinn en absolut dröm TV!

   Vinn 100.000 kr till en motorcykel Vinn pengar till en sprillans ny motorcykel

   Vinn en campingvagn Vinnaren av denna tävling får en ny campignvagn värde 100.000 kr.

   Vinn en wellness vistelse Vinn en härlig spa upplevlese.

   Vinn en kaffemaskin med årsförbrukning av kaffe Vinn kaffe för ett år och en sprillans ny kaffemaskin som du får välja själv.

   Vinn ett nytt badrum Vinnaren av denna tävling kan göra en helrenovering av badrummet - ut med allt gammalt och in med nytt och fräscht.

   Vinn 100 kr varje dag i 1000 dagar Allt som allt får vinnaren hela 100.000 kr att sätta sprätt på! Vilken chans!

   Vinn 50.000 kr till en lyxkryssning Vinn pengar till en lyxkryssning för hela familjen.

   Vinn en drömresa till Maldiverna Vinn en underbar resa till härliga Maldiverna. Strand, sol, bad, härligt hotell och god mat, vad vill man mer?

   Vinn en symaskin Vinn 7.500 kr till en symaskin
   .