Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: yohio konsertbiljetter vin

Juippi!!!!! Gyllene Tider turnera i sommar! Vinn Gyllene Tider konsertbiljetter här så ses vi på konserten:

alternative_text
Gyllene Tider Live 2013 - Dags att tänka på refrängen


Vi fick ett mail i helgen med den glada nyheten att en medlem vunnit konsertbiljetter till Elton John konserten nu i december, och senaste albumet!! Tydligen damp det bara ner ett kuvert i brevlådan en dag, utan speciell information eller avsändare, men innehållande 2 biljetter och CD:n.

Hon skrev till oss att hon kom ihåg att hon deltagit genom TävlingsCentralens sida för ett tag sen, och undrade om det verkligen kunde stämma, får man bara sitt pris sådär, utan mer information. Svaret är klart ja. Inte alla tävlingsarrangörer har tid att skriva grattis brev, utan kan bara skicka iväg priset sådär till vinnaren. En del har vinnarlistor på sin hemsida, vissa skickar emails eller ringer, men många postar faktiskt bara priset. Jag har själv fått bl.a. en mjölkskummare i ett paket, hade redan glömt bort att jag deltagit i en tävling om det, och visste absolut inte vem det kom ifrån. Vilken överraskning det kan bli.

Det är alltid jätteroligt att höra när ni vinner något. Vi säger ett stort GRATTIS och önskar en trevlig konsert!
alternative_text


Film o Musik Tävlingar

Vinn DVD-filmer och filmer på Blu-ray. Här kan du tävla om biobiljetter, ibland även till premiären av en ny film eller en förhandsvisning. När en ny film släpps på bio finns det ibland passande prylar att vinna. Presentkort på SF biobiljetter är mycket populärt. Vinn årsförbrukning av biobiljetter. Här finns tävlingar för musikälskare; vinn CD-skivor, samlingsalbum, konsertbiljetter och även VIP-biljetter till konserter där ett möte med din idol kan vara del av vinsten! Ibland lottas signerade CD-skivor, idol affischer och promotion artiklar ut. Här hittar du många tävlingar som har med Film och Musik att göra. Vinn biljetter till teatern, tävla om musikal biljetter eller en chans att vara med på scenen. Kanske din favorit finns med?


Tävlingar att vinna en resa till Paris

Längtar du till Paris? Det finns ofta tävlingar där du kann vinna en resa till den franska huvudstaden Paris. För det mesta är resan i ett paket och du kan koppla av och bara njuta av livet. I Paris finns förstås mycket att göra: promenera på Champs-Elysees, gå till Louvre och Musee d'Orsay eller bara njuta av fransk mat och en flaska vin på en fin restaurang. Om det inte finns någon aktuell tävling om en resa till Paris just nu vill du kanske välja en annan resa så länge.


Tävlingar att vinna Justin Bieber biljetter

Justin Bieber fan? Här har vi listat tävlingar där du kan vinna konsertbiljetter till Justin Bieber konserten, CDn Believe eller t.o.m ett möte med Justin Bieber!


Skrapa fram din vinst tävlingVing hjälper dig att hitta resor, hotell, weekend-shopping turer m.m. Tävla om en familjeresa till t.ex. Grekland eller en sparesa till Thailand.


   Vinn Calvin Klein värdecheck för 5000 kr Vinn ett presentkort värt 5.000 kr och styla dig med Calvin Klein kläder

   Vinn 10.000 kr och tjäna pengar med undersökningar Tjäna pengar med undersökningar - Vet du hur värdefull din åsikt är? Den är så värdefull att du faktiskt kan tjäna pengar på nätet genom att dela den! Att gå med i Blueberry Land är 100% gratis och varje giltig anmälan ges en chans att vinna 10.000 kr kontant

   Vinn Samsung robotdammsugare Låt denna dammsugare göra jobbet för dig medans du lägger upp bena på bordet och kopplar av med en tidning, tvn, en tupplur...ja, eller vad skulle du göra? Det är frågan till denna tävling, det mest kreativa svaret vinner. Det finns 3 robotar i potten.

   Testa Nespresso och vinn mat för 10.000 kr Testa en Nespresso maskin och vinn en värdecheck som gäller för alla matbutiker t ex ICA, COOP, Hemköp

   Vinn en semester på Bornholm Vinn en härlig resa till Borholm.

   Vinn en kryssning för hela familjen Ta med hela familjen på en lyxig kryssning och njut av sol, vind och vatten, för att inte tala om fantastisk mat, underhålling och aktiviteter ombord.

   Vinn en KitchenAid Artisan Den snyggaste köksassistenten som finns, helt klart! Den kan pryda ditt kök om turen är på din sida idag och du vinner i denna tävling, delta här:

   Vinn nya FitBit BLAZE Testa och behåll den helt gratis! Var med i undersökningen och se om du kvalificerar för att vinna en FitBit Blaze.

   Vinn presentkort för Mac Cosmetics Med detta presentkort i handen kan vinnaren välja och vraka bland Macs alla härliga produkter.

   Vinn en resa till Bangkok Sugen på Thailand? Vinnaren av denna tävling kan uppleva spännande Bangkok.

   Vinn en värdecheck för den livsmedelsbutik du helst handlar i Ica, Coop, Willys eller har du en annan favorit? Du väljer vart värdechecken ska gälla om du vinner.

   Vinn en värdecheck till mode Vinn en värdecheck värd 10.000 kr för t ex H&M, Åhlens, Zalando

   Vinn en värdecheck på resor Vinn en värdecheck värd 10000 för t ex TUI, Apollo, Solresor, Ving

   Vinn bensin för 10.000 kr Vinnaren får tanka gratis för upp till 10 000 kr hos t.ex OK Q8, Preem eller annan valfri mack

   Vinn ett set med Scanpan grytor och kastruller Vinn ett 10-delars set med Scanpan Impact kokkärl med en högkvalitativ stål och aluminium bas.

   Vinn en värdecheck till din matbutik Vinnaren väljer vilken livsmedelsaffär värdechecken ska gälla. Gillar du ICA, COOP, Willys?

   Vinn Galaxy S7 och VR Var med och tävla om en Galaxy S7 + VR - du väljer färgen om du vinner!
   .