Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: BMW tävling

Bilar Tävlingar

Vinn en bil: Här kan du vinna en fin Volvo, BMW eller en annan högklassig bil om du får verkligen har tur. Annars kanske en Volkswagen, Opel eller en Chevrolet Spark. Tävlingar för att vinna bilar är bland de mest populära och en bil som pris är ofta den största premien. Alla stora biltillverkare som Volkswagen, Ford, Toyota, Renault och Peugeout kör tävlingar speciellt för att introducera nya bilmodeller. Även bilförsäkringar, motorklubbar och bilföreningar har ofta bilar och tillbehör som priser i sina tävlingar. Du kan också vinna motorcyklar inklusive vespor och hela vägen upp till Harley Davidson motorcyklar. Det finns även tävlingar för husbilar, husvagnar och biltillbehör. Vinn sommardäck eller vinterdäck, snökedjor eller en bilkamera. Tävlingar för bensin eller diesel hjälper med stigande kostnader för drivmedel. Du kan också vinna en gratis bil över helgen eller kanske för ett helt år!


Tävlingar att vinna en BMW

Vem skulle inte gärna vilja vinna en ny bil att susa runt i? En lyxig BMW - Och det helt gratis! Kolla om din drömbil är med ibland priserna.


BMW Sverige säljer inte bara fina bilar, ibland ger de också bort dem gratis. Hmmm Lust am Fahren!

Vinn en BMW Advanced Car Eye Den bästa bilden vinner en BMW Advanced Car Eye som spelar in händelser och bevakar din BMW.Vinn en BMW Advanced Car Eye
Bilar

Vinn en BMW Advanced Car Eye

Värde:   3.166 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
OBS tävlingen är redan avslutad
Vinn en BMW i3s och smartklockan Gear S3
Bilar

Vinn en BMW i3s och smartklockan Gear S3

Värde:   443.990 kr   (1 pris)
Kostnader:   köp Galaxy S8
OBS tävlingen är redan avslutad


Vinn en BMW i3s och smartklockan Gear S3
För att delta i tävlingen krävs köp av Samsung Galaxy S8, Galaxy S8+ eller Note8. Tävlingen pågår under perioden 10/10 2017–7/1 2018. En vinnare får en Samsung Gear S3 (värde 3990 SEK) och en BMW i3s (värde 440 000 SEK). Vinnare utses av en jury från Samsung Nordic som bedömer kreativitet och utnyttjande av mobilens möjligheter. Tävlande måste ha fyllt 18 år. Samsung Nordic förbehåller sig rätten att samla personuppgifter, uppgifter om mobilens IMEI-nummer, verifikation av genomfört köp samt att använda vinnande bidrag i sin egen marknadsföring. I övrigt gäller Facebooks riktlinjer för datainsamling och publicering. Priset kan inte bytas eller omvandlas till kontanter. Vinstskatt betalas av vinnaren. Endast leverans inom Norden. Fullständiga tävlingsvillkor finns på samsung.se/unboxourfuture och i appen Samsung Members.


.