Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: tidningen land tävling

Pengar

Vinn 10.000 kr och tjäna pengar med undersökningar

Värde:   10.000 kr   (1 pris)
Kostnader:   gratis
Avslutas  2019-12-31

Här är ett pris som sticker ut i mängden tycker jag. Det är KLM Royal Dutch Airlines som är organisatören av denna tävling och allt det här ingår i priset:
-KLM biljetter till Johannesburg och return från Cape Town
-Delux svit på Rovos Rail tåg från Pretoria till Cape Town i Oktober 2013
-all mat och dryck, ja, även alkoholhaltiga drycker på tåget
-utflykter
-24 timmars room service
-1 övernattning på St James Manor med frukost och mini bar
- en Sony kamera

Det ska vara ett elegant tåg med romantisk atmosfär. Precis som överklassems resenärer förr i tiden kan du luta dig tillbaka i sätet, smutta på ett glas bubblande medan du beundrar Sydafrikas grässtepper, vinodlingar och imponerande berg som susar förbi.

Villkåren för denna tävling är ganska lång och allt på engelska men för att nämna det viktigaste: Som i de flesta tävlingar måste du vara över 18 år, flygresan till Johannesburg startar ifrån en av flygplatserna närmast dig där KLM flyger, vinnaren skall göra en film med kameran i vinsten under hela resan som sedan KLM får använda för marknadsföring (din chans att bli kändis kanske?). Och vinnaren måste svara inom 48 timmar på vinnarmailet, annars går vinsten över till någon annan! Du behöver inte lösa någon särskild uppgift för att delta, bara namn, födelsedatum, land och din email. Lycka till!

alternative_text


Har du funderat på att plugga utomlands? Det är något som blir mer och mer populärt och faktiskt även mer och mer viktigt. Många jobbannonser kräver att du har internationell och interkulturell erfarenhet, alltså att du har erfarenhet av att vara tillsammans eller arbeta med människor från andra länder i en internationell miljö.

Det går inte att jämföra med att ha varit på semester utomlands. Att plugga eller arbeta i ett främmande land en viss tid får dig att öppna ögonen för livet utanför dina gränser. Man lär sig att människor tänker och lever annorlunda, att respektera andra och man får en annan syns på sitt liv och sitt land. Dessutom lär man sig att ta vara på sig själv i ovana situationer, väldigt nyttigt.

Språket är förstås en annan stor plus punkt när du studerar utomlands. Du blir tvungen att lära dig språket bra i det land du pluggar, ofta engelska men kanske också tyska, franska eller spanska. Det kommer du ha nytta av hela livet. Det är oerhört viktigt att kunna ett eller flera främmande språk för din blivande karriär i arbetslivet.

Många grunder varför du borde studera i utlandet och här har du chansen att vinna ett stipendium till just det. Du måste personligen kunna ta emot priset på mässan antingen i Göteborg eller i Stockholm - men det är väl en liten färd om du nu har stora planer på att gå på universitet utomlands! 2 personer kan vinna ett stipendium och det finns även 3-10:e pris som är en resecheck på 5000 kr eller 1 års gratis abonnemang på Spotify.
alternative_text


tidningenland.se

   Båttnytt är tidningen för dig som gillar segelbåtar och motorbåtar. Finns det något härligare än att känna vindens krafter sittande i en båt en härlig sommardag i skärgården? Och just då är det bra att ha kameran beredd för ibland organiserar Båtnytt fototävlingar där du kan vinna fina priser!

    Allt om Mat var den första tidningen som handlade om mat när den kom ut 1970. Det var något helt nytt att ge ut en tidning med recept och idéer runtom matbordet och trots en del skeptiker blev det succé. Populäriteten har hållt i sig och idag är även deras sajt alltommat.se en av de mest populära matsajterna. Här finns ofta tävlingar du kan delta i. Vad sägs om att vinna nya vinglas, en lyxig köksmaskin eller kanske nya kryddor att piffa till middagen med?

     Sköna hem är en av Sverigs äldsta inredningstidningar. Tidningen startade 1979. Här hittar du allt om inredning, möbler, saker för sovrum, badrum, ja, allt som tillhör för att göra ett skönt hem!

      Nära är enligt dom själva en tidning om andlighet. Om du tror på skyddsänglar, telepati och spöken, kanske det här är tidningen för dig.

       Blueberry Land är en konsumentpanel som gör att du kan tjäna pengar genom undersökningar. Du kan enkelt tjäna lite extra pengar hemifrån genom att helt enkelt dela din åsikt i intressanta undersökningar som kommer att skickas till dig via e-post. Att gå med Blueberry Land är 100% gratis och det finns aldrig några avgifter för dig. De pengar som du tjänar genom att dela din åsikt kommer att betalas ut till dig via Paypal.

       Vinn 10.000 kr och tjäna pengar med undersökningar Tjäna pengar med undersökningar - Vet du hur värdefull din åsikt är? Den är så värdefull att du faktiskt kan tjäna pengar på nätet genom att dela den! Att gå med i Blueberry Land är 100% gratis och varje giltig anmälan ges en chans att vinna 10.000 kr kontant

       Vinn presentkort för Mac Cosmetics Med detta presentkort i handen kan vinnaren välja och vraka bland Macs alla härliga produkter.

       Vinn en resa till Thailand för 4 personer Skriv in dina uppgifter och delta i tävlingen om en semester till vackra Thailand med din familj eller vänner.

       Vinn en resa till Bangkok Sugen på Thailand? Vinnaren av denna tävling kan uppleva spännande Bangkok.

       Vinn en värdecheck till mode Vinn en värdecheck värd 10.000 kr för t ex H&M, Åhlens, Zalando

       Vinn en resa till Bali Underbart tropiskt landskap, fascinerande kultur och härliga stränder väntar runt hörnet, ta chansen och var med här!

       Vinn prenumeration på Bamse 10 prenumerationer med tre nummer av tidningen kan du vinna att ge bort som present.
       .