Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn årsförbrukning av bröd

Tänkt dig följande situation: HAN (vem det nu är) har födelsedag igen och det behövs en present. Men vad?? Man tänker så att det knakar men, suck, han har ju allt! Till slut finns det bara de 'vanliga' möjligheterna som man kommer på: bok, cd, strumpor, slips....
SLIPS! Hur vore det att piffa till presentidéen slips - och ge en hel årsförbrukning av slipsar? En slips i månaden dimper ner i brevlådan ett helt år framöver, det är väl ändå en kul grej?! Det känns nog för födelsedagsmannen som en vinst varje månad! Denna utmärkta vinst kan du vinna igenom King Magazine som just nu har en tävling, klicka här
Vinn en årsförbrukning av slipsar


Tips hur man kan tillbringa en helg:
Om du inte är sugen på pepparkakor tidigt på morgonen så ta en titt in i frysen om det kanske finns något gott bröd att tina upp till frukost istället. Efter en stärkande måltid är det dags att fixa sig i badrummet innan resten av dagen ska planeras. Ska vi packa resväskorna och ta bilen ner till Tyskland? Till London och äta på Den Nakna Kockens Restaurang kan vi ju göra nästa helg! Bäst att vi handlar lite mat först att ha med på resan. Vi slänger ner lite kläder och ett par DVDn ifall det är lite svårt att förstå tysk tv, och sen bär det av!!
Ok - HUR många anknytningar till tävlingar har jag bakat in (där var en till!) i den här texten


I kylskåpet finns det en sak som ALLTID måste finnas tycker jag, och det är minst 1 liter mjölk. Om det plötsligt saknas hemma hos mig blir det nästan lite panik - vad ha i kaffet, i tekoppen?! Och tänk om man JUST då behöver lite mjölk med cornflakes i magen! Och det finns inget bättre som snabbt ger en energi och en mättande känska när man har bråttom än en banan med ett glas mjölk till, jag lovar.

Så de här tävlingarna, ja, det finns hela 2 stycken just nu, är perfekta för er som tänker som jag och sover gott om nätterna, lugnt vetande att der finns tillräckligt med mjölk till frukosten om man vinner en årsförbrukning av mjölk - Muuuu!!

Vinn_mjolk Vinn_mjolk igen


Om du är juice drickare som jag är detta en tävling som du inte får missa. Här finns chansen att designa din egen juice och få den producerad på riktigt, med ditt namn och egen designat paket, förutom din unika juiceblandning som innehåll. Dessutom vinner du en årsförbrukning av Bravo juice.

Du bestämmer först vad du vill ha för ingredienser och sen hur ditt paket ska se ut. Du bestämmer även hur din juice ska heta och namnet på din smak. Hm, vad ska jag döpa min...? Linas Fläderdröm kanske? Min juice har nämligen fläderblom i sig, och ett antal hemliga ingredienser!

Denna tävling är inte helt gratis måste jag påpeka, du behöver 4 EAN-koder från Bravo juicer för att delta (+ helst kunna vara inloggad igenom Facebook, det verkar enklast). Men du har tid på dig att samla ihop dom, tävlingen håller på t.o.m. 31 maj 2013.

Starta dina kreativa geniknölar och designa din egen juice här

alternative_text


Eller andra ekologiska produkter som gammeldags mjölk, filmjölk eller gräddfil.
Hjordnära (av Skånemejerier) har just nu en tävling där du kan vinna en årsförbrukning av Hjordnäras produkter. Perfekt till frukostbordet. Fast 'Vanilj björnbär' eller 'Hallon Rabarber' yoghurt låter ju så gott att man vill ha det till mellanmål och efterrätt också!

alternative_text


Wasa (ja, eller Barilla Sverige AB som ligger bakom) har en tävling på gång som dom kallar för Knäckeexperten. Är du Sveriges knäckeexpert, vill de veta och du ska svara rätt på tio frågor på så kort tid som möjligt för att vinna. Varje vecka fram till sista augusti delas olika priser ut som t.ex. årsförbrukning av knäckebröd, muggar och frukostbrickor.

Huvudvinsten är en smakresa igenom Europa. Du får isåfall åka till Barcelona, München och Amsterdam tillsammans med en vän. Vad behöver man då veta om knäckebröd för att vinna? Tja, t.ex. hur många skivor som får plats i ett paket. Jag fassnade lite på några frågor så jag vinner nog inte men kanske du är bättre än jag, testa här:
alternative_text


Så här i början av året får jag alltid lust till att röja undan lite, städa upp och starta på nytt. Det är precis vad jag har gjort här på TävlingsCentralen; gått igenom alla tävlingar för att se att det inte hänger runt några gamla och utgångna (det är ju jämt irriterande), gått igenom emails och sorterat, och naturligtvis laddat upp nya tävlingar.
En skön tävling jag hittat, i samband med städning, är en där du kan vinna ett års städning hemma hos dig. Visst vore det väl en lyxig känsla att en städhjälp som alltid gör grovjobbet och du kommer hem till ett rent och skinande hem. Drömmen för många, men inte alla har råd.

Städhjälpen är 3,5 timmar varannan vecka i ett helt år. 2:a och 3:e pris är en årsförbrukning Edet Soft (toalettpapper), som också är de som organiserar tävlingen. För att delta ska man svara på några frågor och motivera varför man vill vinna. Tävlingen avslutas sista april så det finns gott om tid kvar att delta.
alternative_text


Film o Musik Tävlingar

Vinn DVD-filmer och filmer på Blu-ray. Här kan du tävla om biobiljetter, ibland även till premiären av en ny film eller en förhandsvisning. När en ny film släpps på bio finns det ibland passande prylar att vinna. Presentkort på SF biobiljetter är mycket populärt. Vinn årsförbrukning av biobiljetter. Här finns tävlingar för musikälskare; vinn CD-skivor, samlingsalbum, konsertbiljetter och även VIP-biljetter till konserter där ett möte med din idol kan vara del av vinsten! Ibland lottas signerade CD-skivor, idol affischer och promotion artiklar ut. Här hittar du många tävlingar som har med Film och Musik att göra. Vinn biljetter till teatern, tävla om musikal biljetter eller en chans att vara med på scenen. Kanske din favorit finns med?


Mat o Godis Tävlingar

Vinn mat och godis. För alla som gillar att laga mat, handla mat, äta mat, smaska på godis - du har kommit till rätt webbsida! Här finns tävlingar med gratis matkassar, korgar med delikatesser, årsförbrukning av bröd, smör och mjölk. Vinn restaurangbesök till en lyxig restaurang. För gottegrisar rekommenderas alla tävlingar där man kan vinna choklad, chokladaskar, glass för ett år och 5 kg lösgodis. Marabou, Fazer, och Malaco ordnar ofta tävlingar. Vinn inträdesbiljetter till matmässor och vinprovningar. Vinn presentkort på ICA, Coop, Lidl och andra mataffärer. Tävla om fikabröd, kakor eller var med i en recepttävling där ditt bästa recept kan ge dig chansen till fina priser. Till julen kan du vinna julbord och julkalendrar fulla med choklad. Vinn gratis kaffe, juice eller ett te paket. Om du redan blivit sugen, leta nedan!


Tävlingar att vinna årsförbrukning

Att vinna en årsförbrukning av någonting kan verkligen kännas som att man får ett rejält pris. Det finns årsförbrukning av smör, ostar, kläder och kosmetika att vinna. Eller varför inte vinna en bil för ett år? Hemstädning för ett år verkar väl också bra?


Tänk dig att du är lite småsugen på en korv eller hamburgare. Du bestämmer dig för att kila ner till gatuköket och ta dig en korv. 'En korv med bröd tack!' - stor chans att korvbrödet kommer ifrån Korvbrödsbagarn!

  Vinn mumsiga bröd från Pågen i en av deras roliga tävlingar.
  Vinn en årsförbrukning av mjölk
  Mat o Godis

  Vinn en årsförbrukning av mjölk

  Värde:   3.000 kr   (1 pris)
  Kostnader:   gratis
  OBS tävlingen är redan avslutad  .