Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn med ahlgrens bilar

Jag bara var tvungen att sätta in den här tävlingen Vinn praktisk handtork för jag tyckte att det var ett mycket ovanligt pris, fniss fniss. Men kanske det är rentutav praktiskt, man kan känna sig lite som om man är på damernas/herrarnas på restaurang!

Ivarjefall är det kul ibland med lite annorlunda vinster, inte bara PlayStations och Bilar (ja, jag vet, det vill ni också ha…). Om någon av just er skulle vinna denna grej (snygg färg, faktiskt) – snälla, skriv och berätta!


Att vinna en bil är en av de mest populära priser som finns, tätt följt av resor och pengar. Man kan ju undra varför det finns relativt lite tävlingar i Sverige där man kan vinna en bil. I andra länder är det annorlunda, där lottas det ut bilar till höger och vänster. Synd för oss att tävlingar i andra länder kräver att man bor i just det landet så vi kan inte delta. Men skulle jag hitta en internationell tävling om bilar tar jag självklart med den. Ibland har TävlingsCentralen haft med just internationella tävlingar som ingen annan webbsida i Sverige verkar ha lyckats hitta ;)

En bil är ju inte direkt billig, så det kanske är därför det inte finns så många biltävlingar. Ibland finns det ivarjefall tävlingar där man kan vinna en bil för en helg, för sommaren och ibland ett helt år och det är ju inte dåligt det heller. Att vinna gratis bensin/diesel kan också vara väldigt välkommet och sådana tävlingar finns lite då och då.

Aktuellt just nu finns det ivarjefall en tävling där du kan vinna en fin Peugeot 107, så nu får vi vara glada över det. Perfekt stadsbil som är mycket populär och värd ca 100.000 kr! Du kan hitta Peugeot tävlingen och andra här:
Vinn en bil alternative_text


Vi har en hel del bloggare som regelbundet återkommer och tipsar oss om deras tävlingar och dom tar vi gärna med för vi tycker dom livar upp tävlingsvärlden. Det behövs en sund mix av tävlingar med kända varumärken och lite mindre kända och kanske de som man aldrig hört talas om men som har intressanta priser.

Vi vill lista de som har värdefulla, stora priser i potten som lyxiga resor, bilar och stora summor pengar, men även de som lottar ut lite mindre saker som DVDs, kosmetika, barnkläder eller kanske hemdekorationer. För visst kan man bli minst lika glad att vinna något sådant! Dessutom har man som deltagare ofta en större chans att vinna i 'små' tävlingar än när man deltar i en tävling där 10-tusentals andra antagligen också deltar.

Alla riktiga tävlare har en sak gemensamt, och det är att de inte bara vill vinna en sak och sen är det klart, nej, en passionerad tävlare vill vinna MÅNGA saker, hela tiden. Hos en riktig tävlare kliar det i fingrarna när de sätter på datorn och pulsen går upp lite när de scannar igenom TävlingsCentralens sidor efter nya fynd att vinna. De vet av erfarenhet att det gäller att satsa på en blandning av olika tävlingsarrangörer för att ha största chansen att dra hem vinster. Därför deltar de även i bloggtävlingar. Känner du igen dig? Då borde du hålla ögonen på bloggtävlingarna vi har, du med. De är för det mesta även lätta att delta i, ofta krävs bara en liten motivering, en like på facebook eller svar på en fråga. Några bygger in extra chanser för att vinna, t.ex. svara på tre frågor OCH göra like på facebook. Vem vet, kanske du även hittar en intressant blogg att läsa på köpet.

Har du en blogg och ordnar tävlingar på den? Hör gärna av dig till oss, så listar vi den med: Lista en tävling
alternative_text
Om du vill läsa mina andra blogginslag om att vinna i tävlingar, se här
Vinn tävlingar del 1 - Motivera varför du ska vinna
Vinn tävlingar del 2 - Facebook tävlingar, varför finns de egentligen
Vinn tävlingar del 3 - öppna facebook konto för facebook tävlingar


En kul tävling anordnad av Ahlgrens bilar. Vinsten är en fartfylld dag där du och en kompis får provköra en äkta Ferrari. Instruktörer finns med hela dagen för proffsiga tips.

Tävlingen själv är också kul upplagd: Först får du välja en bilmodell online för lite online-provkörning. Här är det ingen Ferrari utan en tuff liten Ahlgrensbil i din favoritsmak (färg), det finns olika modeller och färger att välja emellan. Sen är det bara att starta bilen och köra igång. Som i de flesta bilspel finns det hinder att försöka undvika och man ska försöka fånga upp så många bilar som möjligt under färden. Det går snabbare och snabbare...gulligt gjort, enkelt spel.

Varje vecka vinner den med högst poäng, så det finns flera chanser att ta hem storvinsten.
alternative_text


Bilar Tävlingar

Vinn en bil: Här kan du vinna en fin Volvo, BMW eller en annan högklassig bil om du får verkligen har tur. Annars kanske en Volkswagen, Opel eller en Chevrolet Spark. Tävlingar för att vinna bilar är bland de mest populära och en bil som pris är ofta den största premien. Alla stora biltillverkare som Volkswagen, Ford, Toyota, Renault och Peugeout kör tävlingar speciellt för att introducera nya bilmodeller. Även bilförsäkringar, motorklubbar och bilföreningar har ofta bilar och tillbehör som priser i sina tävlingar. Du kan också vinna motorcyklar inklusive vespor och hela vägen upp till Harley Davidson motorcyklar. Det finns även tävlingar för husbilar, husvagnar och biltillbehör. Vinn sommardäck eller vinterdäck, snökedjor eller en bilkamera. Tävlingar för bensin eller diesel hjälper med stigande kostnader för drivmedel. Du kan också vinna en gratis bil över helgen eller kanske för ett helt år!


Tävlingar att vinna lyx

För alla som gillar att lyxa till sig lite, kanske vinna en lyxig goodiebag eller tävla om en lyxresa till New York - här finns mycket att välja emellan. Det finns tävlingar med priser som ett lyxigt spa-paket, exklusiva underkläder, lyxiga parfymer och hudvårdsartiklar och förstås lyxiga bilar att vinna.


Tävlingar att vinna online tävlingar

Det finns enormt många online tävlingar att tävla i, och antalet växer var dag. Visst är det bekvämt att anmäla sig online istället för att behöva fylla i ett pappersformulär med penna och skicka med posten! Du kan enkelt delta i online tävlingar och vinna allt ifrån en liten choklad ask till fina bilar och stora summor pengar. Här har vi valt ut några som kanske faller dig i smaken:


  Volvo, BMW, Volkswagen, Posche, Jaguar....ja, allt om bilar hittar du hos Vi bilägare. Läs om nya bilar, biltester, motorer, däck, klassiska bilar och mer.

   Vinn en av tre Opel ADAM
   Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här. Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är tre (3) stycken Opel ADAM till ett värde av 150 000 kr styck. Tre (3) stycken vinnare vinner varsin bil. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser. Cloetta Sverige AB förbehåller sig rätten att köra bilarna under kampanjperioden i syfte att förflytta dem mellan olika event. Mätarinställningen kan därför vara högre än 0 mil då bilarna överlämnas till vinnarna. Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande publicerar en bild på sin godaste bilstund på Instagram och använder hashtagen #vinnbilen. Det krävs att den tävlandes konto på Instagram är publikt för att tävlingsbidraget ska vara giltigt. Bidraget kan också skickas in till mailadressen [email protected] En jury på Cloetta Sverige AB utser tre (3) vinnare utifrån de bilder man finner mest kreativa. Juryns beslut går ej att överklaga. Kampanjen börjar den 1 augusti 2018 och pågår till den 31 december 2018. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs efter att kampanjen är avslutad. Vinnarna kommer att bli kontaktade via Instagram eller epost. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt. Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör, t.ex. Instagram. Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter i vår Privacy Policy.


   .