Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn grilltunna med lock

Grilltävlingar har börjat dyka upp nu när våren äntligen kommit. Finns det något mysigare än att samla några goda vänner, sitta i trädgården eller på terrassen och avnjuta nygrillat? Jo, fast för mig blir det extra mysigt om någon annan sköter grillen...
men sån tur är finns det många som tar grillandet på blodigt allvar (inte bara T-bone stekarna) och ser det som högsta prestige att producera perfekta biffar från en perfekt grill med perfekt låga! Till mycket berömmande Oh! Ahhh! Mmmmm.... av gästerna förstås!
alternative_text
Är du en gasolgrill-typ eller ska det vara en med kol för dig, annars är det ingen utmaning? Här har jag samlat ihop lite tävlingar för grillmästare Vinn Webergrill, grilltunna och mer


Tävlingar att vinna en grill

Vinn en grill till sommaren i en av dessa tävlingar. Härligt med doften av nygrillat! Att vinna en Weber grill hat varit populärt i flera år i rad, för denna säsongen verkar det vara en grilltunna som är senaste modet inom grillar.


Vinn presentkort på 5.000 kr till Coop Vinnaren kan plocka åt sig vad han/hon vill hos Coop med detta presentkort i handen.

Vinn filmen Oceans 8 på blu-ray Film med Sandra Bullock och Cate Blanchett för att nämna några kändisarVinn 2 biljetter till 2019 års Äppelmarknad och övernattning i Kivik
Gör så här: 1. Skicka receptet via e-post till [email protected] så att vi har ditt recept senast den 17 september 2018. Skicka med adress- och telefonuppgifter så att vi kan nå dig. Tänk på att ditt recept ska gälla en kaka (inte paj) och att den ska göras på svenska äpplen! 2. Om/när din kaka väljs ut tar vi kontakt med dig och ber dig baka kakan. Kakan tar du med dig till Äppelmarknaden på lördagen. 3. Juryn smakar på alla kakorna och väljer ut den dom gillar bäst. På söndagen blir det prisutdelning på stora scenen klockan 14.45. 4. Ditt pris blir förutom stor ära även 2 entrébiljetter till 2019 års Äppelmarknad och övernattning på trevligt boende i Kivik. Lycka till! Det här är din stora möjlighet att få din skicklighet som bagare bekräftad av fyra av Svenska Konditormästare.

Vinn i Gille Julkalender
Kampanjen är arrangerad av Continental Bakeries North Europe, Näckrosvägen 19, 286 72 Åsljunga och Annaochanna reklam- och eventbyrå, Vävaregatan 18, 294 35 Sölvesborg. För att delta i tävlingarna måste du vara minst 18 år. Julkalendern pågår från den 1 december 2018 klockan 09.00 till och med den 24 december 2018 klockan 23.59. En jury bestående av anställda på Continental Bakeries North Europe och Annaochanna väljer ut samtliga vinnare och juryns beslut går inte att överklaga. Fram till lucka 15 kontaktas vinnaren senast en vecka efter tävlingsdagen via ett privat meddelande på Facebook eller Instagram – beroende på var den tävlande deltagit. Efter lucka 15 presenteras vinnaren senast den 10/1. Vinnaren har sedan en vecka på sig att svara för att få ta del av vinsten. Om vinnaren inte svarar under denna tid har Gille rätt att överlåta vinsten till en annan deltagare och den tävlande har då inte längre rätt till vinsten. Continental Bakeries North Europe förbehåller sig rätten att använda deltagandes bidrag i kommunikation om kampanjen utan rätt till särskild ersättning till deltagaren. Insamlade personuppgifter är endast till för administrering av vinsterna. Vi behandlar och lagrar dina personuppgifter enligt PUL/GDPR till och med den 28 februari. Därefter raderas dem. Vinster: Vinsternas värde varierar mellan 25 kronor – 1250 kronor. Vinstens värde presenteras alltid i tävlingsinlägget. Vinsten går inte att byta mot pengar eller annat. Om vinsten är en Gille värdecheck måste du handla för hela värdecheckens värde för att kunna utnyttja den. Kostar kakförpackningen eller kakförpackningarna mindre än värdecheckens värde kan du fylla på med valfri vara i butiken (som inte måste vara från Gille). Värdecheckar/presentkort: Skickas ut högst en vecka efter att vinnaren hört av sig med sina kontaktuppgifter. Fysiska vinster: Skickas ut senast den 10 januari. Genom att delta i kampanjen godkänner du ovanstående villkor.


.