Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn grilltunna med lock

Grilltävlingar har börjat dyka upp nu när våren äntligen kommit. Finns det något mysigare än att samla några goda vänner, sitta i trädgården eller på terrassen och avnjuta nygrillat? Jo, fast för mig blir det extra mysigt om någon annan sköter grillen...
men sån tur är finns det många som tar grillandet på blodigt allvar (inte bara T-bone stekarna) och ser det som högsta prestige att producera perfekta biffar från en perfekt grill med perfekt låga! Till mycket berömmande Oh! Ahhh! Mmmmm.... av gästerna förstås!
alternative_text
Är du en gasolgrill-typ eller ska det vara en med kol för dig, annars är det ingen utmaning? Här har jag samlat ihop lite tävlingar för grillmästare Vinn Webergrill, grilltunna och mer


Tävlingar att vinna en grill

Vinn en grill till sommaren i en av dessa tävlingar. Härligt med doften av nygrillat! Att vinna en Weber grill hat varit populärt i flera år i rad, för denna säsongen verkar det vara en grilltunna som är senaste modet inom grillar.


Vinn en resa och fotoprodukter Som huvudpris lockar CEWE Photo Award samt en valfri resa värderad till 5 000 euro och CEWE-fotoprodukter till ett totalvärde på 1 500 euro.

Vinn sporthörlurar från JBL JBL Inspire 500 är utrustade med en TwistLock-teknik som gör att de sitter säkert på plats under alla träningsformer och aldrig gör ont.

Vinn klockor från Skagen 2 dam och 2 herrklockor i potten.

Vinn fin bordsduk Duken är tillverkad i 100 procent bomull och det fina stora paisleymönstret är handgjort blocktryck. Färgen är mörk grön och kallas för skogsgrön

Vinn Presentkort på hotell och entré till legoland för 4 personer Vad av allt man kan göra på Legoloand Holiday village lockar dig mest och varför? Tävla och vinn.

Vinn en Lego Digital väckarklocka Legokloss väckarklocka i gul eller blå. Dubbel vinstchans om du tävlar på Instagram också.

Vinn presentkort på 5.000 kr till Coop Vinnaren kan plocka åt sig vad han/hon vill hos Coop med detta presentkort i handen.

Vinn filmen Oceans 8 på blu-ray Film med Sandra Bullock och Cate Blanchett för att nämna några kändisar
.