Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: tv3 robocop vinn

TV3 senaste tävling hänger ihop med biopremiären av RoboCop den 7 februari. Första pris är en resa till Miami Beach i 3 dagar, inklusive flyg och hotell. Men inte bara det, nej, första pristagaren får nämligen vara med om en specialutbildning för att bli RoboCop!

Under en eftermiddag kommer du att bli tränad av specialister i RoboCop-skills som infiltrering och skytte med mera. För en liten mes som jag låter det som en fantastisk möjlighet att äntligen testa på att vara lite tuff. Är normalt inte intresserad av RoboCop, men det här låter ändå som en kul grej. Plus att man får flyga till Miami förstås!

Om du också blir lockad av detta så har du chansen att delta t.o.m. 7 februari. Det finns tre frågor att svara på och sen behövs en motivering om varför just du borde vinna. Jag arbetar redan på min motivering!
alternative_text


TV3 ordnar ibland tävlingar som är anknytna till deras program. Det har t.ex. varit biljetter till Top Model eller en brandmanskalender med alla brandmän från TV3 programmet Stockholm Brinner som priser. Just nu kan du vinna presentkort på hotell i samband med den aktuella serien Hotellräddaren. Har du sett den? Det finns tydligen så mycket som kan gå snett med ett hotell och hotellvärdar som inte riktigt inser att dom måste ändra på vissa saker...

Nu väntar vi ivrigt på andra programm-anknytna tävlingar hos TV3. Till Kjelles Smakresa kunde man ju hitta på en hel hög intressanta vinster och till Tonårsbossen kunde man vinna en kostym. Husräddarna ger många tips och trix i nöden, så varför inte en vinst med smarta verktyg, en gratis ommålning av köket eller helt enkelt en veckas semester för att komma bort ifrån allt? Tävling med Patrik Möter där man vinner sportutrustningar eller VIP-biljetter till nästa stora sportevenemang? Jag tror jag måste snacka lite med TV3, plötsligt har jag en massa idéer.... :)

Här kan du vinna en övernattning hos Sweden Hotels
alternative_text


Tävlingar att vinna tävlingar TV3

TV3 har många populära tv-program som Lyxfällan, Kjells Smakresa, Efterlyst, Extreme Home Makeover och Miljonjakten. I anknytning till flera program brukar de regelbundet arrangera tävlingar som man kan delta i online. Ofta behöver man bara svara på ett par frågor som hänger ihop med programmet eller priset som man kan vinna. Priserna kan vara att vinna biljetter till en av showerna, en resa och mycket annat.


TV3 är en bred underhållningskanal med många olika program, de har flera såpoperor och amerikanska och engelska komedi shower som t.ex. How I met your mother och 2 1/2 män. Svenska realityserier som Djurakuten och Göta Kanal har också varit populära. Här finns även mat shower som Hell's Kitchen med Gordon Ramsay och Masterchef.


    .