Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vinn en volkswagen

En ny biltävling har dykt upp, där en cool liten Volkswagen Beetle är högsta vinsten. Jag skulle hemskt gärna vilja susa runt i den och det är jag väl inte ensam om! Om du vill delta, klicka på första bilen nedan och var med i tävlingen. Inte bara priset är kul, även själva tävlingen: man får titta på en liten film och sen svara på en fråga om filmen. Ska inte avslöja för mycket men filmen är inte så skenhelig som den verkar - och har du kollat mer än en gång så har du garanterat låten i huvudet efteråt!

Vinn_VW Beetle vrrooooommmm!!!!


Det nya året startar bra i tävlingsvärlden, nu kan du nämligen vinna en bil. Biltävlingar är tyvärr ganska tunnsådda, så jag blir extra ivrig när det äntligen dyker upp en. I denna tävling är vinsten en sprillans ny Volkswagen up, värd ca 108.000 kr. Det här är en smart och rolig liten bil som känns större än vad den är, enligt recensioner. Den har i helhet fått mycket bra kritik i sin klass.

Storleken är perfekt som stadsbil eftersom det är mycket enklare att hitta parkeringsplatser till en lite mindre bil än en stor bökig en. Vet du förresten vad det tyska ordet Volkswagen egentligen betyder? Folkets Bil! Om du har turen med dig detta nya år kanske den kan bli Din Bil! Tävla här:
alternative_text
    .