Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: berlin tävling lufthansa

Fazer har just nu ett enastående pris i sin tävling 'Kom över till den mörka sidan', som antagligen anspelar på deras lite mörkare brödsort.

Vinsten är en resa till Berlin och en middag på restaurang Unsicht-Bar. Det speciella med denna restaurang är att middagen serveras i mörker, inte bara utan lampor utan i kolmörker! Man ser inte ett jota, verkligen. Idéen är att andra sinnen ska få ta över; smak, lukt, känsel och hörsel. Och, som jag vet att grundidéen var när denna restaurang började, få en förståelse av hur det är att inte kunna se något. All service personal som serverar är nämligen blinda. För dem är det hela helt normalt, de hittar allt, medans du skulle snubbla fram!

Det tyska ordet unsichtbar betyder osynlig på svenska, plus att i ordet gömmer sig Bar, som inte betyder något annat än bar, man kan ju äta och dricka här!

Ett oerhört intressant pris, tycker vi, och en jättebra chans att komma till trendiga Berlin, denna tävling ska absolut inte missas. Tävlingsuppgiften är ganska enkel, man ska svara rätt på bildfrågan och skriva det mest aptitretande påläggsförslaget. Tävlingen varar fram till 11 maj.
alternative_text


Vinsten är otroligt bra: flyg till Berlin, en lägenhet på 70 kvadrat i centrala Berlin betald för dig i ett helt år, en tyska kurs, flera inrikesflyg inom Tyskland, en cykel m.m. Du kan starta ett helt nytt liv i en av de coolaste städerna i Europa!

Det finns bara en liten hake som gör det lite, hrm, svårare att delta i tävlingen - du ska ändra namn (eller lägga till) till: KLAUS-HEIDI !!

Detta måste vara den mest tokiga tävlingsuppgiften jag någonsin hört talas om. Kan det verkligen stämma, undrar jag fortfarande. Men om man läser villkoren verkar det faktiskt som om Lufthansa menar allvar; för att vinna detta superpris värt ca 200.000 kr (!!) måste vinnaren ha ett personbevis som bevisar att han/hon numer heter Klaus-Heidi! Är skatteverket verkligen med på det här, kan man ju undra, är det så lätt att byta namn hit och dit? Eller är det bara ett skoj ändå? Jag har inte vågat anmäla mig ivarjefall....

Utgår vi från att Lufthansa har en seriös kampanj här och verkligen delar ut detta pris till en lycklig Klaus-Heidi - vilken chans att få ett år i Berlin!! Redan i Januari 2014 kan det vara du, Klaus-Heidi, som stiger på flyget i Sverige och strax därefter landar i Berlin och blir hämtad av privatchaufför för att bli körd till din alldeles egna, redan möblerade lägenhet i Berlin. Jag menar, hur coolt är inte det??

En sak är ivarjefall klar, Klaus-Heidi eller inte, en kul, iögonfallande kampanj är det utan tvekan. Titta, Lufthansa fick t.o.m. mig att blogga om den!!
alternative_text


Tävlingar att vinna en resa till Berlin

Längtar du till Berlin? Det finns ofta tävlingar där du kann vinna en resa till den tyska huvudstaden Berlin. För det mesta är resan i ett paket och du kan koppla av och bara njuta av livet. I Berlin finns det inte bara museer, restauranger och barer men också mycket natur i närheten. Om det inte finns någon aktuell tävling om en resa till Berlin just nu vill du kanske välja en annan resa så länge.


  Har du några dagar ledigt och vet inte vart du ska åka? Titta in hos sistaminuten och få några tips. Om du har tur så kanske dom även har en tävling där du kan vinna flygbiljetter till London, Berlin eller Paris.

   Vinn flygbiljetter och mer i Resia julkalender Vinn flygbiljetter till valfritt resemål, till Berlin, Istanbul och andra priser inom resor.   Vinn flygbiljetter och mer i Resia julkalender
   Resias julkalender pågår mellan 1 och 24 december 2017. Av de deltagare som svarat rätt på flest antal frågor utser juryn åtta vinnare. Du får tävla hur många gånger du vill under tävlingsperioden, dock max en gång per dag. Vinnarna kontaktas personligen i början på januari 2018. Vinnarna publiceras sedan på Resias sociala kanaler och på resia.se. Under resan kommer dessutom vinnaren ha möjlighet att få synas på Resias sociala kanaler. Tävlingen administreras av Resia, via Make, men sker på bland annat Facebook. Du måste ha en e-post för att kunna vara med och tävla. Alla texter och bilder tillhör Resia. I samband med tävlingen anmäler du dig även till Resias nyhetsbrev. Priser: 1:a pris: Två flygbiljetter tur och retur till valfri destination i hela världen som flygbolaget KLM flyger till (värde cirka 30 000 kronor). Presentkort på 4 000 kronor på boende med Sunhotels. 2:a pris: Två flygbiljetter tur och retur till Berlin med avresa från Stockholm med flygbolaget Norwegian. Presentkort på 3 000 kronor från Resia. 3:e pris: Två flygbiljetter tur och retur till Istanbul med flygbolaget Turkish Airlines. 4:e pris: Presentkort på 5 000 kronor på en kryssning med kryssningsarrangören Royal Caribbean Cruise Line. 5: e pris: Presentkort på 1 000 kronor på en upplevelse med Box Office. 6-8:e pris: Ett lyxigt familjekit med solskyddsprodukter från EVY som är värda 900 kronor per paket. Allmänna tävlingsvillkor hittar du på www.resia.se/allmanna-tavlingsvillkor. Kontakta Resia om du har några frågor på terese.nilsson@resia.se. Kul att du vill vara med i vår tävling och stort lycka till!


   .