Hitta en tävling

Sök i vår databas för att hitta tävlingar du letar efter hos TävlingsCentralen.

Search result for: vi ar bast tavling

Julen närmar sig med stora steg och allt fler och fler jultävlingar har kommit. Nu har vi samlat allt som har med julen att göra i en speciell julkategori så att det ska vara lätt att hitta. Där finns julkalendrar, julresor, julkonserter, julpengar och mycket annat att vinna. Är du i julstämning så kolla här till julklapparna


Juippi!!!!! Gyllene Tider turnera i sommar! Vinn Gyllene Tider konsertbiljetter här så ses vi på konserten:

alternative_text
Gyllene Tider Live 2013 - Dags att tänka på refrängen


Oj oj, vi har haft lite problem med kontaktsidan, som en av våra besökare uppmärksammade oss på (tack ska du ha!). Men nu funkar det igen så alla som har något att säga angående tävlingar; tips, idéer, önskemål, tankar om tävlingar, vinster etc etc, ni får hemskt gärna höra av er till oss!


Välkommen till vår nya webbsajt! Vi har spenderat mycket tid på att forsköna sajten. Vi hoppas att ni kommer att tycka om den.


For att vi fick så många allmäna frågor om tävlingar av vara besökare har vi börjat skriva några artiklar om det. Hoppas att det kan hjälpa.
Här kan ni läsa bl a om skillnader mellan chans tävlingar och talang tävlingar, tips för att vinna chans tävlingar, tips för att vinna talang tävlingar, varför affärsverksamheter har tävlingar och mycket mera.Nu har vi faktiskt också en Facebook sida. Vi har fått flera kommentarer av besökare som sagt att dom skulle gärna vilja ha dom nyaste updates även på Facebook så vi har bestämt att forbereda just det. Vi ska starta skriva om tävlingar pa Facebook när vi har fått några fler Facebook-vänner.Alla tävlingar finns forstås också här som vanligtHar ni märkt något? Det har smygit sig in lite förändringar på vår sajt...
Den största och bästa förändringen är nog att vi nu satt upp alla kategorier på ett översiktligt sätt, så att man kan leta tävlingar i dom kategorier som man är mest intresserad av. Om man vill förstås - om man hellre gillar att se alla färgglada tävlingar på en och samma sida så finns den så klart kvar.
Jag hoppas att ni kommer att ha mycket nytta av denna förbättring!


Nu har vi ändrat ordningsföljden på tävlingarna på sidan 'Alla tävlingar' så att dom senast inlagda kommer först (precis efter dom sponsrade tävlingarna) istället för på slutet. Detta för att man ska slippa skrolla ner till slutet för att kolla om det finns någon ny tävling.
Hoppas att detta ska underlätta sökandet.


Nu har vi gjort två nya förändringar, nämligen:

1. NYA TÄVLINGAR
Listan med alla tävlingar blev så himla lång så vi bestämde oss för att göra en sida med dom senast inlagda tävlingarna istället. Det blir liksom inte så tungt då. Dom senaste (av dom senaste, he he) kommer först i listan (direkt efter dom sponsrade) som vanligt.
Om man inte har kikat på TävlingsCentralen på några dagar kan man ju även söka direkt i kategorierna för att inte gå miste om en bra tävling. Appropå gå miste om; då kommer vi till punkt 2:

2. SISTA CHANSEN
Här finns alla tävlingar som tar slut inom de närmsta tre dagarna. Dom tävlingar som tar slut idag kommer först (ja, efter dom sponsrade, ja).
Tips hur man kan tillbringa en helg:
Om du inte är sugen på pepparkakor tidigt på morgonen så ta en titt in i frysen om det kanske finns något gott bröd att tina upp till frukost istället. Efter en stärkande måltid är det dags att fixa sig i badrummet innan resten av dagen ska planeras. Ska vi packa resväskorna och ta bilen ner till Tyskland? Till London och äta på Den Nakna Kockens Restaurang kan vi ju göra nästa helg! Bäst att vi handlar lite mat först att ha med på resan. Vi slänger ner lite kläder och ett par DVDn ifall det är lite svårt att förstå tysk tv, och sen bär det av!!
Ok - HUR många anknytningar till tävlingar har jag bakat in (där var en till!) i den här texten


James Bond filmen har inte ens haft premiär ännu men redan kan vi se fram emot nästa storfilm!

Estrella har just nu en tävling där du kan vinna galapremiärbiljetter till den exklusiva förhandsvisningen av 'Hobbit:En oväntad resa' den 11/12 december (första priset är inklusive resa och hotell!). Det finns många andra fina priser också, nämligen 30 premiärbiljetter (i 15 städer), 200 vanliga biobiljetter, 100 st Hobbitmössor (hi hi) och 100 st chipspåsar av Estrella (mums). Inte dåligt va?
För att delta i tävlingen måste du ut på ringjakt! I sann Hobbit-anda gäller det att hitta 9 ringar, fördelade över Internet och på Estrellas produkter. Ut och leta genast, klicka på ringen nedan! (fast den räknas nog tyvärr inte som en av de nio...)

Vinn_galapremiärbiljetter


Lagom till helgen kan jag konstatera att vår lilla facebook skara numera inte är så liten längre, (ivarjefall får ni inte alla plats i mitt kök längre!) jätteroligt och glädjeskutt igen! Hoppas att ni alla ska känna er som hemma här på TävlingsCentralen och ofta komma på besök - och förhoppningsvis ta del av alla fina priser! Vilka tävlingar gillar du bäst? Har du vunnit något nyligen? Vilka priser får dig att vattnas i munnen och vilka priser är urtråkiga? Skriv och berätta, vi vill gärna höra allt, Skriv till oss härBu på er alla, idag är det Halloween! Vi har några läskigt bra tävlingar just nu, det är bara att sätta igång. Vågar du?


En liten kommentar om TävlingsCentralens nya utseende: Vi tyckte att bubblor passade bra för det representerar den glada känslan man har i magen om man vinner något! Och vi tackar härmed Backgroundlabs.com för dom jättefina passande bakgrundsbubblorna. Thank you guys!! Om du också behöver bakgrundsbilder till en webbsida kan jag varmt rekommendera Background Labs dom har många olika fina bilder att välja emellan.


Medans de flesta var upptagna med att öppna paket och mumsa på skinka och annat gott till julen var vi på TävlingsCentralen flitiga med att bygga om litegrann här på sidan. Vi är inte riktigt klara än, det kommer mer, så ha lite tålamod med oss. Tanken är förstås att sidan ska bli ännu bättre och överskådlig. Det ska bl.a. bli mer information om tävlingarna, för det är en sak som många verkar vilja ha (vi lyssnar på era kommentarer och önskningar!). Häng med så får ni se hur vi utvecklar oss.
Har du också gjort det; letat fram en kul tävling med lockande pris och sen när du klickar på webbsidan - finns den inte längre / är redan slut!? Grrrr, så himla irriterande!

Vi på TävlingsCentralen försöker hålla allt up-to-date och ta bort gamla tävlingar, men ibland ändrar tävlingsarrangörerna sina tävlingar helt plötsligt och utan information om att tävlingen stängs innan sagt slutdatum. Det finns faktiskt även några tävlingar som inte skriver något slutdatum alls, det är dumt. Då får vi gissa oss till ett rimligt datum. Det betyder att tävlingen kanske listas kortare än den verkligen gäller (synd för tävlingsarrangören och även folk som skulle ha velat delta) men vi vill försöka undvika att man klickar på en tävling som inte finns. Som sagt, det är ju super irriterande! alternative_text Till alla tävlingsarrangörer: snälla, snälla, ange alltid ett slutdatum och håll er till det! Och till alla besökare: ni får hemskt gärna informera oss om ni hittat ett 'tävlingslik', så gör vi gemensamt vår sida bättre :)


Det är flera av er som önskat lite mer information om alla tävlingar. Därför har vi nyligen ändrat lite på designen och satt in ett litet informations-i nere i högra kanten på varje tävling. Om du klickar på i-et kommer det fram lite mer om tävlingen, t.ex. vem som är organisatören av tävlingen, om det är en Facebook tävling, Foto tävling etc. och även vad som krävs att göra för att delta (svara på frågor, motivera osv.). Hoppas att det kan vara till nytta.

Här på själva bloggsidan finns det nu möjlighet att gilla/kommentera bloggen igenom Facebook. Klicka isåfall på rubriken. Om du inte har eller inte tycker om Facebook kan du naturligtvis skicka alla kommentarer igenom vår kontaktsida som vanligt!

Har du en annan idé vad som skulle vara bra? Hör av dig här!


Vi har fått flera förfrågningar av svensktalande besökare bosatta utomlands som undrar om dom också kan delta i alla tävlingar vi listar. Svaret är: i en del tävlingar kan du delta även om du inte bor i Sverige, men många tävlingar kräver att du är bosatt i Sverige, tyvärr.
Det är bäst att alltid läsa tävlingsvillkoren, där står alla regler runtom tävlingen. Av erfarenhet kan jag väl säga att det verkar som om typiska online-tidningar och online-butiker inte specificerar vem som kan delta eller ej.

Vi är ändå glada att TävlingsCentralen har blivit så uppskattad även utanför Sveriges gränser! ;)


Jag har ivarjefall städat lite här på TävlingsCentralen och gjort en ny, fräsch look bland bubblorna. Ingen jättestor förändring men vi tycker ivarjefall att det blev finare. Våren kan komma!

alternative_text


Den här tävlingen la jag extra märke till för jag var nyligen hemma hos någon som hade en kaffebryggare från Moccamaster och det var väldigt gott kaffe kan jag säga. Har faktiskt funderat på att skaffa en själv. I denna tävling kan du vinna inte bara kaffebryggaren utan även en kaffekvarn från Peugeot, tjusigt guldfilter och 3 påsar hela bönor.

För att delta i tävlingen behöver du svara på 3 frågor och skriva lite kort om din perfekta kopp kaffe. Med lite fantasi tordes de inte vara alltför svårt.

Visste du förresten att ordet - påtår - är unikt i svenskan, det finns ingen direkt översättning i något annat språk. De bevisar väl att vi är riktiga kaffemostrar! Om jag har utländska vänner på besök brukar jag alltid tipsa om ordet påtår, alla blir helförtjusta och tycker ordet är toppen!

alternative_text


Den här tävlingen, - Vinn en tavla med bubblor -, passar i TävlingsCentralens tema så den vill vi gärna nämna i bloggen. Bubblorna hos oss representerar något glatt, en bubblande känsla i magen när man gör något roligt (t.ex. vinner en tävling!) och allmän glad stämning i livet.alternative_text

Vet inte riktigt vad den här tavlan vill representera med sina bubblor men fin är den ivarjefall! Om du vill vinna tjusig tavla att hänga i ditt hem (varför inte i badrummet?!), klicka på damen i badkaret.

alternative_text


Det känns som att det är dags att upprepa vad TävlingsCentralen gör och står för, så att det är helt klart:

- Vi listar en massa tävlingar som är aktuella online i Sverige just nu
- Alla tävlingar har egna arrangörer, det är alltså inte TävlingsCentralens tävlingar och vi delar inte ut några priser
- Om du vill vara med i en av tävlingarna, klicka på den så öppnas själva länken till tävlingen och du kommer till tävlingsarrangörens sida där du fyller i alla uppgifter
- Vill du veta lite mer om tävlingen innan du deltar, t.ex. vem arrangören är, om det är en facebook tävling etc. så klicka på det lilla i:et i hörnet
- Vi gör en koll på tävlingar vi listar för att se om allting verkar vettigt och riktigt, men vi kan inte ta något ansvar för innehållet eller garantera att du vinner ett pris
- Vi försöker inte ha med ALLA tävlingar som finns (det finns ju även en del tråkiga...) men däremot vill vi ha med så många roliga och varierade tävlingar som möjligt, så att det ska finnas något för allas smaker

Vi får en hel del mail av er besökare och det är alltid roligt. Men ibland är det någon som skickar tävlingssvaret till oss och då tänker jag att det nog blivit lite missförstånd så därför ville jag klargöra ovan!

Om du har några andra frågor, kommentarer eller idéer så kontakta oss gärna!


Nyligen fick vi ett inlägg på vår Facebook sida där kommentaren var 'Knappt aldrig några vinnare som visas i alla tävlingar som kommer upp'. Det stämmer ju och här är förklaringen varför:

- Vi utser inte vinnarna och vet alltså inte vem som har vunnit.

Det gör tävlingsarrangörerna själva och visar sina resp. vinnare på sina egna webb- och facebook sidor. Vinnare brukar i de flesta fall även bli kontaktade via email och/eller telefon. Det är därför viktigt att hålla noga koll på mailboxen för att inte missa ett gratulations-mail!

TävlingsCentralen har hittills inga egna tävlingar (vi listar bara, se mer förklaring i bloggen från 2013-02-28) men det är mycket möjligt att vi kommer att ha det i framtiden, exklusiva tävlingar bara för medlemmar isåfall :)
alternative_text


Till alla er som tipsar oss om tävlingar: Nu har vi gjort ett formulär för just det ändamålet! Vi hoppas att det ska vara enklare både för er och för oss att på det sättet få med en tävling. Ni hittar det igenom 'Kontakta oss' eller längst ner på varje sida 'Lista en tävling', så här ser det ut:

alternative_text


Jag har varit på ett av dessa hotell, flera gånger faktiskt, och jag kan säga att det var en av de mest avkopplande och njutningsfulla hotell vistelser jag haft.

Jag kommer ihåg att vi bokade in oss tidig eftermiddag, lagom till kaffe och hembakt paj med vaniljsås. Vi packade upp i rummet i gammaldags lyxig stil innan vi tog en promenad i den härliga trädgården med blick över sjön. Vi parkerade oss på en parkbänk med böcker och lite senare gick vi till den fina restaurangen, avnjöt ett glas bubblande innan en helt underbar 3-rätters meny serverades. Dagen efter vaknade vi till en härlig frukost buffe som faktist höll oss nöjda ända tills det var dags för kaffe och hembakt igen ;). Detta upprepade vi i 3 dagar och var lite vemodiga när det var dags att åka hem. Var vi var? Södertuna Slott. Kommer tillbaka någon dag, lovar!

Om du blir sugen på att uppleva liknande, tävla här för att vinna slottsupplevelse

alternative_text.