Rösta på Juleskum och vinn resa till Idre Fjäll

Vinsten giltig för fyra (4) personer på utvalda boenden på Idre Fjäll under perioden vecka 2-6, 10-15 samt vecka 18-50 under 2019.
Rösta på Juleskum och vinn resa till Idre Fjäll
Anordnare
:    Cloetta
Kategori
:    Resor
Värde
:    30.000 kr
Antal priser
:    3
Kostnader
:    gratis
 
 
 
 
Avslutas
:    2018-12-24

Den här tävlingen är organiserad av Cloetta och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Tävla om semesterresor och härliga upplevelser. Önskar du vinna en lyxweekend någonstans eller en riktigt lång semester i ett varmt, soligt land? Kanske en shoppingresa till London, Paris eller New York? TävlingsCentralen listar massor med resetävlingar, här är ett.. - läs mer
  • Visst är det härligt att bli bortskämd med en spa upplevelse? Man känner sig nästan som en ny människa efter att få ha kopplat av med olika spa produkter. Hos oss kan du vinna spa resor, spa hudvårdsprodukter, spa presentkort och mycket annat. Det är bara att sätta igång och.. - läs mer
  • Här är ett pris som sticker ut i mängden tycker jag. Det är KLM Royal Dutch Airlines som är organisatören av denna tävling och allt det här ingår i priset:
    -KLM biljetter till.. - läs mer
  • Fazer har just nu ett enastående pris i sin tävling 'Kom över till den mörka sidan', som antagligen anspelar på deras lite mörkare brödsort.

    Vinsten är en resa till Berlin och en.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Rösta på Juleskum och vinn resa till Idre Fjäll "
engligt tävlingens organisatör. Läs igenom erbjudande och villkor noggrant innan deltagande. Erbjudandet gäller endast under de villkor som anges här. Kampanjen anordnas av Cloetta Sverige AB. Vinsten i tävlingen är tre (3) stycken presentkort på Idre Fjäll till ett värde av 10 000 kr styck. Tre (3) stycken vinnare vinner varsitt presentkort. Varje presentkort är giltigt för fyra (4) personer på utvalda boenden på Idre Fjäll under perioden vecka 2-6, 10-15 samt vecka 18-50 under 2019. Boendet bokas i mån av plats och gäller för vistelse söndag till torsdag. Om boende bokas under vintersäsongen ingår även skipass för fyra personer i varje presentkort. För att delta i tävlingen krävs att den tävlande har fyllt 18 år vid tävlingstillfället. Erbjudandet kan inte lösas in eller bytas mot någon annan form av vinst och vinsten kan inte heller överlåtas till en annan person. Vinsten kan endast levereras inom Sveriges gränser. Deltagande i tävlingen sker genom att den tävlande besöker Juleskumfavoriten.se och röstar på den bästa smaken samt motiverar varför just den tävlande ska vinna presentkort på Idre Fjäll. En jury på Cloetta Sverige AB utser tre (3) vinnare utifrån de motiveringar man finner mest lämpliga. Juryns beslut går ej att överklaga. Kampanjen börjar den 1 september 2018 och pågår till den 24 december 2018. Fullständigt bidrag måste vara Cloetta Sverige AB tillhanda innan utsatt datum. Val av vinnare görs inom 14 dagar efter att kampanjen har avslutats. Vinnarna kommer att bli kontaktade via epost. Om en vinnare inte svarar inom 14 dagar efter att ha blivit kontaktad av Cloetta Sverige AB kommer rätten till vinsten att förfalla och en ny vinnare att utses. Vinnarna ansvarar för att betala eventuell vinstskatt. Cloetta Sverige AB reserverar sig för eventuella skrivfel, att villkoren kan förändras utan förvarning, samt för tekniska komplikationer och felaktigheter eller förlorad funktionalitet där problemet ligger hos annan leverantör. Alla insamlade uppgifter lagras och hanteras enligt GDPR och används endast för att administrera kampanjen. Inga insamlade uppgifter kommer att sparas efter att kampanjen är avslutad samt att vinnarna är kontaktade. Läs mer om hur vi hanterar dina personuppgifter på www.cloetta.se/privacy Anställda på Cloetta Sverige AB och deras anhöriga kan ej delta i tävlingen.
© Copyright tävlingens organisatör

.