Vinn en mat- och dryckesresa

Flera andrapriser i form av en kock från Rent a Chef som kommer hem och lagar mat till dig och 5 vänner - inte heller dåligt!
Vinn en mat- och dryckesresa
Anordnare
Kategori
Värde
:    10.000 kr
Antal priser
:    1
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Recept tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension

"Vinn en mat- och dryckesresa" är en tävling av Alla möjliga organisatörer med ett totalt värde av 10.000 kr för 1 pris. Värdet av prispotten är riktigt bra. Det kostar inget att delta. Vi gissar värdet. Vi har inte listat många av deras tävlingar förut.
Vår betyg: 3.5 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,

Den här tävlingen är organiserad av Alla möjliga organisatörer och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
 • Påsken är en mysig tid med goda påskägg, fina påskris och andra dekorationer som gulliga kycklingar, påskharar och lamm. Flera tävlingsarrangörer har påsken som tema, så om du önskar att påskharen kommer hem till dig med ett stort påskägg så kan du delta i en av dessa tävlingar... - läs mer
 • Finns det något härligare än doften av en nyöppnad chokladask med choklad som smälter i munnen, känns som mjukt silke på tungan. Mmmmm, om du vill vinna choklad, kolla in dom här.. - läs mer
 • För mumsiga mackor kan du delta i denna tävling: Vinn Polarbröd brödcheckar
  Det finns 80 vinnare varje.. - läs mer
 • I anslutning till förra bloggen kom jag på att jag borde nämna även denna tävling, som passar i vintertemat: Designa och vinn dina egna skidor och resa till Åre skidfabrik.

  Du.. - läs mer
 • Sommaren står framför dörren och här är en tävling med perfekt vinst med hela 10 vinnare, så oddsen står bra för att vinna:

  Du kan vinna ett exklusivt grillpaket som innehåller.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn en mat- och dryckesresa "
engligt tävlingens organisatör.För att tävla måste du ha fyllt 18 år, godkänna att vi använder ditt namn och bild (maträtten) i marknadsföringssyfte för tävlingen och/eller Sthlm Food & Wine, samt godkänna att din mailadress sparas i Stockholmsmässans register. Läs om Stockholmsmässans integritetspolicy här: http://www.stockholmsmassan.se/villkorochbestammelser Förstapriset – resa till Georgien: Vinnaren i finalen den 11 november får en fem dagar lång mat- och dryckesresa för två personer till Georgien. Resan organiseras och sponsras av LLPE National Wine Agency of Georgia och Ukraina Airlines. Vi presenterar mer information om dess innehåll inom kort. Håll utkik på sthlmfoodandwine.se. Du kan också läsa mer här: https://georgia.travel/ Vinnaren är själv ansvarig för att boka och arrangera praktiska detaljer kring resan, såsom reseförsäkringar och eventuella transporter som inte ingår. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.
© Copyright tävlingens organisatör

.