Vinn boken Grilla på riktigt

Lär dig hur du tillagar köttet perfekt. Perh Ehrlund från Årets grillkock och Grillmästarna på tv, lär dig grilla.
Vinn boken Grilla på riktigt
Anordnare
Kategori
Värde
:    500 kr
Antal priser
:    2
Kostnader
:    gratis
Tävlingstyp  
:    Svara på frågor tävling  
 
 
Avslutas
:    OBS tävlingen är redan avslutad

Recension

"Vinn boken Grilla på riktigt" är en tävling av Hemmets Journal med ett totalt värde av 500 kr för 2 priser. Den här tävlingen har en mycket låg prispott. Att delta kostar ingenting. Vi gissar värdet och antal vinnare, kanske det är fler! Vi är bekanta med detta varumärke och har listat en hel del av deras tävlingar.
Vår betyg: 3 (of 5.0)   © TävlingsCentralen,

Den här tävlingen är organiserad av Hemmets Journal och du kan titta på deras senaste tävlingarna här :
Du kan också vara intresserad av detta:
  • Idag har jag något spännande att dela med mig av. Ett speciellt gästinlägg av Jon McKnight, medtävlare och författare till A Prize To Die For (svenska: Ett Pris Att Dö För). Jag hoppas att du.. - läs mer
  • Fazer har just nu ett enastående pris i sin tävling 'Kom över till den mörka sidan', som antagligen anspelar på deras lite mörkare brödsort.

    Vinsten är en resa till Berlin och en.. - läs mer
  • Så här i början av året får jag alltid lust till att röja undan lite, städa upp och starta på nytt. Det är precis vad jag har gjort här på TävlingsCentralen; gått igenom alla tävlingar.. - läs mer

Villkoren av tävlingen "Vinn boken Grilla på riktigt "
engligt tävlingens organisatör.Tävlingen pågår till 2017-06-15 11:57. Vinnarna koras av en jury bestående av personal från Egmont Publishing AB. Vinnarnas namn publiceras på HemmetsJournal.se. Juryns beslut kan ej överklagas. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Målsmans tillstånd krävs för deltagare under 18 år.
© Copyright tävlingens organisatör

.