Adrenalinframkallande filmen Rush

Flera tävlingar i anknytning till premiären av Rush den 4:e oktober, en rasande snabb film om Formel 1 rivalerna James Hunt och Niki Lauda. Den här filmen ser många fram emot med stora förväntningar, dels för att den är baserad på en riktig historia, dels för att man är nyfiken på det glamorösa (och inte så glamorösa, snarare skrämmande) livet bakom Formel 1.

alternative_text
I huvudrollerna ser vi Chris Hemsworth som James Hunt och Daniel Brühl som Niki Lauda. Tjejer som ser denna film kommer nog sucka med ögonen i kors över den australienska snyggingen Chris Hemsworth. Visst, han har bedårande blå ögon och en sexig mörk röst, men jag tycker ändå det är den tyska skådespelaren Daniel Brühl som man ska lägga märke till här. Han verkar vara en liten, ganska tyst och försiktig personlighet men som kan förvandla sig otroligt för en roll. Hur han spelar perfektionisten och den väldigt direkta Niki Lauda är beundransvärt. Och hur många tyska skådisar är det som får en huvudroll i en Hollywood film? Hut ab, som man säger på tyska (ungefär: jag tar av mig hatten i din ära).

I flera tävlingar kan du vinna biobiljetter för att se filmen och det finns en tävling där du kan vinna att få provköra en Ferrari och en Lamborghini! En sällsynt möjlighet som inte skall missas! Du hittar tävlingarna under kategorin: Film och Musik Kolla in intervjun på YouTube med Daniel Brühl när han berättar hur han mötte Niki Lauda personligen: Rush: Daniel Brühl Niki Lauda On Set Interview ©TävlingsCentralen 2013-09-30

.