Warning: include(includes/session.inc): failed to open stream: No such file or directory in /kunden/489987_079903/webseiten/0_domains/SE/article.php on line 1

Warning: include(): Failed opening 'includes/session.inc' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /kunden/489987_079903/webseiten/0_domains/SE/article.php on line 1
Online tävlingar med och utan krav - TävlingsCentralen

Online tävlingar med och utan krav

De flesta online tävlingar kan alla vara med på och det finns inga krav på att köpa en vara först. Visst skulle företag gilla om du köpte deras produkt, men det har visats att en tävling fri för alla har väldigt mycket fler deltagare än sådana med köpkrav. Det säger sig självt, alla gillar gratis saker och det är svårt för ett företag att kräva ett köp när de flesta tävlingar runt omkring inte begär något alls.

Många deltagare betyder även att det finns chans för tävlingsarrangören att vinna några kunder i framtiden. Många som tävlar kanske inte är så intresserade av produkterna förutom just det som är vinnarpriset, men som företag måste man alltid leva på hoppet – någon kan ju BLI intresserad!

Dessutom är fria tävlingar det snabbaste sättet att samla information. Dessa tävlingar hittas idag för det mesta på nätet eftersom det är mycket lättare att kvickt sortera elektronisk information istället för att t ex sprätta upp och läsa en stor hög brev.

Fria online tävlingar intresserar många deltagare och dina chanser att vinna minskar i mängden jämfört med tävlingar med köpkrav som oftast har mindre deltagare. Det samma gäller för tävlingar som kräver lite talang, fast på ett annat sätt.

Vi anser att det är bättre att koncentrera sig på fria tävlingar som bara tillåter ett tävlingsbidrag per deltagare. Även om det betyder att du inte heller kan delta tre-fyra gånger, det finns alltid någon som har tid att sitta och trycka på enter-knappen oftare än du. Om en tävlingsarrangör uppriktigt testar att alla deltagare bara kan delta en gång (och förhoppningsvis inte bara säger att det går bara en gång och hoppas på ärliga deltagare) så vet du åtminstone att dragningen kommer att vara rättvis med lika chanser för alla.

Tävlingar som kräver att man gör något/visar en sorts talang kan man väl se lite annorlunda på. Ibland är det tillåtet att delta flera gånger med olika bidrag. Visst kan man göra det då, men spendera hellre lite tid på att göra ett verkligt bra bidrag istället för att skicka in vad som helst.©tavlingscentralen.com 2008
.